Přejít na výpis diskuzí

Martina Kociánová

OSOBNOST 31.12.2006 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nazdar Martino, zdravím a gratuluji. Z tele a dále vás moc neznám, ale v seriálu "kupředu do munulosti" na čro2 jen záříte. Doporučuji všem. Dotýká se ostře a věcně témat jako je migrace, soběstačnost, ropná krize, bezpečnost, preppers a všech témat na kterých bude jednou záležet naše přežití. Jezdím s TIR a tak to mám sebou v mp3rojce a jsou to velice užitečné a někdy opomíjené a zapomenuté věci. Jen se zamyslete, co se s vámi stane když na tři dny nepůjde proud nebo na téma tohoto vtipu: Já přežiji vše, mám studnu, pole, plno zvířectva, podzenmí kryt, zásoby........Já taky, mám samopal.
    Hezký den Dalibor. *10*
  • Martino dojed na disko oldies Horní Ůvaly KULTŮRNÍ DŮM Hodoním chci stebou tancovat na klip Takata a otítat se ze zadu penisem o tvoje pozadí a přirážet atd.Sem panic 33let *12* *12* *16* *12* *16* *16* *6* *6* Že to pro mě uděláš *14* *14* *14* *14* Obleč si krátkou lesklou sukni Satén nebo legíny a mohla bys na ostro ja budu na ostro a bych vníma l tu tvou macandu pánev jak se třebe sem a tam. *11* *11*
    • Tak tohle mohl napsat jenom krypl. Ubožák, který potřebuje namlátit
      hubu a ten jeho vercajk uříznout a hodit psům. Ani se nedivím, že si ještě v 33 letech nezašukal.
  • Milá Martino,
    mám k Vám tak trochu mateřský vztah,protože mám také dceru (i když trošku mladší),ale vdávaly jste se ve stejný rok v krátkém časovém rozpětí.
    Včera se mi dostal do rukou Litoměřický deník z minulého týdne,ve kterém mě velmi zaujal a pobavil Váš sloupek o "selském rozumu".Protože pracuji celý život s dětmi(sama mám dvě už dospělé a tři vnuky),tak doufám spolu s Vámi,že selský rozum v této společnosti přece jenom zvítězí - alespoň pokud jde o uplatňování lidských práv u dětí.Takováto
    výchova-nevýchova nemůže do budoucna dětem nic dobrého přinést.A stále se mi osvědčuje,že "vychované dítě" to má v životě trochu těžší,ale je pro něj lépe připravené a vybavené.Nějaké"Neuč se,život těnaučí!"platí možná v tom horším případě.
    Přála bych si,aby takto rozumných lidí jako jste Vy,kteří se nebojí veřejně napsat nebo vyslovit svůj názor i když odlišný od rádoby"chytrých", bylo čím dál víc.Přeji Vám ve všem Vašem snažení a práci hodně úspěchů.Zdraví Vás Věra Žampová.
  • danielb
    milá martino,obdivuji jak zvládate rodinu a dvě kariéry.Televize by potřebovala více takových osobností aby šla její kulturní úroveň nahoru.A navíc Vám to moc sluší.
  • martina81
    Martino, přeji krásné narozeniny *4*
  • martina81

    Narozky

    Martino, přeji vše néj k dnešním krásným narozeninám *4* *4*
  • pošli fotku-děkuji

    Pošlete prosím fotku této osobnosti. Případně vyměním. Děkuji
  • foto jjssii@centrum.cz

    Foto můžeme případně vyměnit
  • foto

    Sbírám fota, na dnessss@seznam.cz pošlete prosím naké fota této osobnosti. Děkuji
  • je skvělá

    je výborná *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit