-
Sledovala jsem obě řady slovenské Superstar.A Martinka byla(a je)ze všech soutěžících nejlepší.Moc jí fandim.Je SUPER!!! *3* *4* *1* *1* *5* *4*
-
Shisha
Martina je chytrá, nadaná a moc hezká. Má toho hodně před sebou.Už se mooooc těšim na její druhé CD... *1* *15* *1* *5* -
-
Re: Shisha
jj taky si myslím!!!!je prostě super!!!!!!!! *14* *3*
-
-
Je to prostě nejlepčí zpěvačka na světě.Ten její hlas je ůžednej a její písničky si pouštím každej den a niky se mi neohrajou.Je prostě super,strašně jí to sluší a je moc hezká a hlavně vynikající zpěvačka.Prostě je ůžasná a tu superstar měla vyhrát. *14* *14* *4* *14*
-
martina
Ahoj, nedávno jsem si koupila její CD, poslochám ho asi 3 krát deně a pořád se mi líbí její písničky a fandím jí už od Super star. JSI FAKT SKVĚLÁ.......!!!!!!! -
Star
Martina je prostě skvělá!! A jak řekl modrátor jednoho rádia na adresu M.Š.:"Když se skloubí perfektní hlas s krásou" a pustil Neutěkám!! *3* Můžu s ním jen souhlasit a těším se na druhé CD a doufám, že ji budou hrát víc!! *4* -
uzasna
Uzasna... -
Martinka
Martinka je prostě nej a nepíšu to jenom proto že mám stejné jméno -
si super
*14* *14* *14* -
nasa star!
Ano Martinka je uzastna spevacka mam ju moc rad ma super CD len ma mrzi ze slovenske media klamu a nepisu o nej pravdu...v cechach je hranejsia ako na SVK...skoro aj tak je strasne super cmuk mati! *14* *14* -
Ahoj
Cau Šindlerko