Přejít na výpis diskuzí

Mary-Kate Olsen

OSOBNOST 31.12.2006 
149 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj mary-kate i ashly jste moje nejlepší herečky mám všechny kazety natočený kde hraje te vy akorát bych chtěla videt a nikde to nemužu sehnat !jeden den v new yorku!nemohla by jsi mi to nějak sehnat ale dyžtak ne za peníze děkuju mockrát aaaahojky měj se vaše fanynka lucka sklenářová!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *5* *8* *5*
    • puspuspusinka

Re:

na www.ulozto.cz *14* si to stáhni
  • Jsou super ale Mary-kate je lepsi mozna ne ale me to tak prijde
  • Olsenky jsou nejlepší!!!!!!!!! *3*
  • pokec

ahojky !!! chtěla bych si psát s někým kdo má taky rád olsenky. tak se mi pls ozvěte na e-mail : ridgebacka@centrum.cz ti kdo mají zájem, díky :)
  • Ashley

Ahojky lidi jsou super moc mam je rada mam od nich vsechny filmy ja mam taky dvojce a ma to sve vyhody verte mi je to super!!!Ju a nej film od nich je sestry v akci a jeden den v new yourku je to super!!!!!!!!! *14* *3* *1* *4*
  • Všechno nejky

Všechno nejky k tvým 23.narozeninám Mary,hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky! *3*
  • všechno nejlepší :)))))
  • Vše NEJ !!!

Miluju tebe i Ashleynku !!! Úplně totálněěě !!! Jste supéééér !!! *14* *14* *14* *14*
  • australanka

SORRY

OMLOUVÁM SE ŽE JSEM PŘED TÍM NEENAPSALA :

VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
  • michaela23

..

Jinak zbožňuju obě sou nejlepší herečky co znám!!! *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit