-
honza,cz ty jsi fak blbej ... ty si myslis jako že tobe ho zrovna da ? Moc si veris .... ne no nerikam ti nic když tobe da Mary skype tak tim padem i body guszty *15* *12* Ale poněvač si myslim že nejsou zvedaví na tebe Čago
-
A vy si fakt myslíte že to bude číst notar mary vy ste idioti (Nótár Mary áll neki a legjobban, senki sem *14* ) *3*
-
mry nevedela jsem že tije 27 roku tijo mislela jsem si že tije 25 ane
27 tijo to jsou veci *7* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *3* -
proč všichni musi mluvit polsky to nesnašim jo a mari notar mluvi česky
proto že se zna zmim tatou a mimochodem kdibiste ji slišeli spivat tak řeknete že ma lepši hlas než jasmine vilegas ta nema žadnej talent jedině oblbovat kluky to fakt umi například justina biebra ta šla jenom za nim aby žaluvala mu toje jasne a justin si to necha ato ze selenou ma decko covi dete psat nic nevite a pišete *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *6* *6* *6* *6* napiš temi skaz ........hahaha *6* *6* *6* *6* *4* *5* *1* *2* *1* -
asi ste trosku na tvrdly jen par lidem tu doslo ze musi psat madarsky kdyz je madarka myslie sio ze bude rozumet cestine ?? Se na vas koment akorat z vysoka vysere .... Premejsljte
-
volam sa renata a zboznujem ta si moj zivotny idol.a tak to uz ostane keby si nebola ty tak bi som nebola ani ja hahahah
-
ahoji mary prosim tě ja bidlim v česky republice prosimtě mam hrozně rat tvoje klipi napiš mi tvuj skype na tebe čau *12* *12*
-
mary mary mary szeretlek, szeretlek Szóval, mit akarsz szexelni mary eš
te soha nem mondtam, de itt lllleeeeeeeeezzzzbbbbbba ilove leszbi leszbikus mary mary mary shu ha te
*14* *14* *14* *14* *14* -
mary mennyire szeretlek, és szeretem az én kor 27 és ez is jó, igen, és mi mennyire tetszett Öntől pisnička huzzo huzzo juuj szeretlek mary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mary JAJ csókolózás ennyire én már nem KRASNY juj mary
-
tobě je 27 cože jo