- 

Všechno nejlepší k dnešním narozeninám!! *14* *14* *4* *4*
- 

Máj je strašně krásná báseň! I ten film:) akorát byl nejhorší konec:/ koukali jsme na to na gymplu a skoro každá holka měla v očích slzy:/ dokonce skoro i p. učitelka:/ Je to dost silný příběh! Nejvíc mě ovšem neštvala Jarmila, jak si zahrávala s Vilémem, já bych teda samozřejmě dala přednost tomu nejkrásnějšímu, nejdokonalejšímu Vilémovi. Nechápu, jak mohla být s tím starým dedkem. Taky se mi nelíbilo, že tam poletovala pořád nahá. A skoro nebo spíš vůbec nemluvila-_- Škoda je, že Vilém poslechl ke konci Kata (Jan Tříska), ať se pro Jarmilu vrátí. Kdyby nebyla Jarmila hloupá, nemuselo se stát co se stalo, to, že Vilém zabil svého otce. Potom šel na popravu:3 Smutný bylo, kdy jsme se úplně rozbrecely bylo, jak Vilém na své popravě nádherně, sladce koukal těma svýma krásnými kukadlami na Jarmilu:/ chudák. Škoda, že ten konec byl takový. Ale zase to bylo takhle v té povídce:) každopádně tenhle film se mi brutálně líbí :) skvělý herecký výkon. Jde vidět, že všichni makali! Nejkrásnější na tom filmu byl samozřejmě Vilém <3 nádherný je:3 ten jeho úsměv! <3
- 

Člověk, který nedokáže rozeznat, kdo je nepřítel, nemůže být ministrem obrany.
- 

Mateje Stropnickeho obdivuju a smekam.Myslim ze se neztrati...
- 

Tak tohle je absolutně ten nejhorší film na světě- nesnášim ho. Tohle se fakt nepovedlo. Ne, jen ze je to překresleny jako svina, prase ale je an tom i vidět, ze si s tim producenti moc nevyhrali. *9* *10*
- 

Milé dívky, dámy, ženy :)
 Dnes jsem koukala na Máj, jelikož básník Karel Hynek Mácha je můj velký oblíbenec a Máj je jedinečné a naprosto bezkonkurenční dílo. Samozřejmě báseň se od filmu značně liší, ale to kouzlo je tam zachované. Asi jsem naivně čekala, že se tu bude rozebírat i děj filmu a ne jen Matějovo číslo, email a propisky *7* . Vím, že ty diskuze jsou staršího ,,vydání'' , ale zajistili mi pár minut pousmání. Mějte hezký den *2*
- 
                - 

Souhlasím s tebou. Máj je celkově pěkná báseň, a film se vcelku taky povedl. *4* Děj filmu byl také pěkný. *4* A když jsem četla zdejší příspěvky, docela mě to pobavilo. *2*

- 

- 

ten film se nám moc líbil no ale nejvíc se nám líbil MATĚJ STROPNICKÝ *14* *14* *14*
- 

ááájá sem se zamilovala do filmu Máj díky Matějovi, ale nejvíc mě na tom filmu štve to, že on kdyby neposlechl toho kata a nevrátil se pro Jarmilu, tak by tam nenašel toho otce, nepodřízl by ho a nepopravili ho, všichni říkají, že v tom je celej ten film, ale já bych měla radost, kdyby se natočil novej, byl by stejnej, jen ke konci by neposlechl toho kata, jel dál k jezeru a pak by s Jarmilou utekli, asi su vadná, ale já si ten film pouštím každej den a vždycky u toho řvu jak prdlá... on je tááák krásnej :-*
- 
                - 

Přesně, no :D
- 

Ahoj, mám to tak úplně stejně.. :)
 také mě to štve.. :/
 viděla jsem film Máj teprve nedávno.. a cítím to stejně jako ty :)
- 

No jo, ale kat to myslel dobře. Já bych řekla, že za všechno může ta Jarmila. Kdyby se nechovala jako děva lehkých mravů a vybrala si jen jednoho z nich, nejlépe Viléma, tak by ublížila jen jednomu, ale ne všem a tolik lidí by nemuselo umřít....vlastně by nemusel umřít nikdo. Achjo, nemám ráda smutné konce :( Ale i tak je ten Máj úžasný!
- 

To je noo... já bych taky byla ráda kdyby to skončilo dobře ae je to podle básně a tam nesmí nic měnit !! ... :-) taky sem u toho brečela ... *13* *11*

- 

- 

Otázečka..ahoj holky (předpokládám že kluci tu nejsou), na lidé.cz sem se seznámila s někým kdo se vydává za Matěje...říká že je to on... nevím jestyl mu věřit nebo ne... chce se někdy sejít. už sme si i volali (teda spíš on mě protože já nemám věčně kredit). myslíte si že je vhodný se sejít..? a jinak, pro kontrolu.- kde teď Matěj pracuje? *4*
- 
                - 

nwm moc bych tomu nevěřila a mluví v telefonu jako v tom filmu?? nwm nwm to bych nedělala já bych se sním necházela ... a kolik ti je že se chce sejít ? mu ej 28 a jestli tobě je 16-18 tk to asik nebude on .. já myslím , že by nechodil a tak mladou holkou... :-) sorry ae nechci aby se ti ěnco stalo a na lidé nemá fotky ? nb jo ? kdyžtak mi napiš na můj profil lidé.. vendula11@email.cz
 jo?? jak to dopadlo ok? *11* *11*
- 

Re: Otázečka..co já vím,tak Matěj pracoval v deníku Referendum,ale prý už nepracuje...a ještě se chci zeptat....seš si jistá,že to byl Matěj? Zkontroluj,jakej tam má e-mail.

- 

- 

Nové fotkyahojda holky,přidala jsem nějaký nový fotky Matěje,jak se Vám líbí?