Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1495 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda.....

Nikinko,mas pravdu!to co jsi napsala je uplna pravda a taky jsem to chtela napsat jen jsem nevedela jak.A Mateji taky preji mnoho uspechu a me jste taky nezklamal!!! *14* *14*
  • Matěj...

Připadá mi, že téměř každý který vidí článek o Matěji napíše do diskuze že je to špatný herec, ale zamyslíme-li se tak bych řekla, že jeho povolání, to které opravdu umí je politik a měli bychom ho brát jako politika, (někdo může být dobrý herec, který amatérsky maluje) to neznamená, že je špatný malíř. Musíme tedy brát Matěje jako takového kým je a on se lée cití jako politik, nikam se netlačil, do filmu vybrán byl a myslím, že na to, že je to jeho první role ji zahrál dobře, věnoval tomu čas a my bychom to měli umět alespoň ocenit,jinak je to velmi nadějný ,,rebel,,:) ale má dobré vyjadřování, v Máji je nadabován, proto vám připadá tak nepřesvědčivý, vyjadřuje se poněkud jinak:) takže Matěji přeji mnoho úspěchů, mně jste nezklamal!
    • 12meggy12

Re: Matěj...

jojo taky úplně souhlasím :)
    • Re: Matěj...

Vlatně jsem tím chtěla říct, že před Májem ho tolik lidé neznali a jakmile ho uviděli hrát, nezdálo se jim to a každý hned psal, že je to špatný herec, Matěj je POLITIK, a docela vzdělaný člověk, který si všechno vydobyl sám, on sám je kritik a takyříkal, že se mu nezdálo, že hraje perfektně, čemu se divit jeho první role.. myslím, že je dost rozumný na to aby se nezabýval hloupými komentáři amatérů, kteří se nudí u počítače a nemají co na práci, jen kritizují, mnohdy se za tím skrývá i závist, ale já mu to přeju, ať se mu daří, já mu nic nevytykám :)
      • ferrerrka

Re: Re: Matěj...

naprostej souhlas:)vic nemuzu rict:)
    • hilarynka

Re: Matěj...

My víme, že je nadabovaný .. A mám stejný názor jako ty .. Nechápu proč ho tady všichni odsuzujete .. Sami bys jste to co on nezvládli .. Ale neumíte si to přiznat ..
  • AHOJIK

Ahoj mateji jsi vazne moc moc peknej a ve filmu maj jsi byl vazne uzasnej jak jsi to tak zvladl zahrat!mas velkej talent
    ! *3* a mas skype nebo e-mail? *14*
    • Re: AHOJIK

matějův mejlík:matstrop@volny.cz
  • je kraaaasnej

MATEJ je vazne moc moc peknej! *14* KDYBYCH SE S NIM NEKDY POTKALA NIKDY BYCH NA TO NEZAPOMELA!! *14*
  • užasnej

fakt strašně pěknej kluk,já s ním chodit,tak jsem nejšťasnější člověk na týhle planetě *14*
  • joooooo

je krásnej, moc se mi líbí...oU...:) a je moc talentovanej heréc, proste typééék :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *1*
  • baluska1

Našla sem našla

Jojo na lide.cz sem našla jeho profil a napsala mu a on mi odepsal..jr hrzkrj..má rodinu..a je s ním prdel a to přísahím..jeho profil opravdu existuje *14* *14* *14* *14*
    • Re: Našla sem našla

ahoj dala by si mki jeho profil je mi jedno kde ho najdu to je jedno ale napis mi na lide kechacek jo a jestli mas rada Michaela Jacksona tak to jsme dve kdyz sem videla maj musim se priznat ze me to rozbrecelo ale to je jedno prosiiiiim napis
    • Re: Našla sem našla

jo a jak se jmenuju (ten profil)*14*
      • hilarynka

Re: Re: Našla sem našla

Není jeho ale nějaký nadržený blbky ..
    • hilarynka

Re: Našla sem našla

To si piš .. Že to není on .. 1.) jak řekla carry .. Nemá čas 2.) Jsou tam úplně nesmyslné údaje .. *3*
    • moniiiczkaaa

Re: Našla sem našla

Já sem taky našla jakejsik profil ÚDÁJNĚ Matějův...ale pochybuju, že by to byl on...už to, jak je to napsané a nebo ty fotky...
      • Re: Re: Našla sem našla

Těžko to bude Matějovo, protože jednak pochybuju, že by si na to našel dostatek času a hlavně si srovnejte ty údaje - jazyky, kouření, už jenom to jméno (že by si ho novinář neuměl napsat... *3* )
        • Re: Re: Re: Našla sem našla

Ups, nějak se to tady objevilo dvakrát...
      • Re: Re: Našla sem našla

Těžko to bude Matějovo, protože jednak pochybuju, že by si na to našel dostatek času a hlavně si srovnejte ty údaje - jazyky, kouření, už jenom to jméno (že by si ho novinář neuměl napsat... *3* )
  • moniiiczkaaa

Re: Re: Re: Re: Re: radar v CR

Nojo...co naděláš...tak už to necháme. Prostě ať si volí kdo chce co chce a ať se komu líbí kdo chce...je to čistě jeho věc. Toť vše.
  • Hm

Holky mě už vážně začíná udivovat to, čím se tady zabýváte. Já nepřestávám žasnout!
    Jeho řetízek, tak to je vrchol. Co budete řešit za týden? Tak nesmyslné příspěvky, které tu někdo dává, to nemá vážně obdoby. Zamyslete se nad tím! Tak to vypadá, že některé z vás žijí jenom Matějem. Že vás to baví. Jděte rači ven a užívejte si života, než sledovat co se kde o Matějovi šustne!. *4*
    • Re: Hm

presne...stejne s vama chodit nebude tak co...jasne libi se vam ale vy tady resite takove s prominutim picoviny!zachvili tady budete resit ¨jestli pri sexu pouziva kondom ne?!dete uz do haje...
  • Řetízek

Nemáte náhodou někdo tušení, co to Matěj pořád nosí za řetízek?
    • Re: Řetízek

Jak tě to tak napadlo... Myslíš ten zlatej co... (no nic)... kde jsi na tuhle otazku přišel(a)???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší