-
Můj názor na Jarmilu
Takže jsem dospěla k názoru, že Jarmila ve filmu byla úplně nemyslící a nerozhodná osoba... *16* *16* Jasně..p.uč. nám dneska o volné vysvětlovala, že v tehdejší době musela být holka zabezpečená a najít si chlapa, se kterým si to zajistí..no jo..to bych chápala...jenom nechápu, proč si teda nabrnkla Viléma, když věděla, že jí asi bude líp s otcem...no jo..neuměla se rozhodnout.. *7* *7* P.uč. říkala, že kdyby si vybrala Viléma, tak to má těžké, protože on je lupič a má jednu nohu v kriminále a můžou ho klidně kdykoliv pověsit...Došla jsem k názoru, který zní: NO A CO?? I kdybych s ním měla být jen jeden den a ten další ho popravili!! Prostě uteču s ním, protože ho miluju?? Nezajímám se o to, co se mnou bude, jestli ho zabijou...musím věřit, že se to nestane! A i kdyby, tak si přece můžu potom najít nějakou tu zajišťovací službu...Hlavně že bych věděla, že jsem mohla být s ním až do poslední chvíle a nelitovat, že jsem se kdysi rozhodla jinak...Jarmilo...v příštím životě se rozhodni, nebo to dopadne tak, že zase nebudeš mít nikoho a ostatní budou kvůli tobě trpět *16* !! -
-
Re: Můj názor na Jarmilu
myslím, že máš pravdu... utéct a být šťastná... to by bylo krásné, ale dosti nereálné. Ona mu v podstatě nic neslíbila, prtože byla němá...on si to jaksi domyslel. Myslím si že v filkmu byla z Jarmily uděláná zbytečně moc kur... doopravdy v té básni s tím otcem nic neměla. To byla opravdová láska. Kdyby Vilém vypadal jako matěj nerozmýšlella bych se. Vlastně ani kdyby nevypadal přesně jako on vybrala byhc si jeho. Starý usedlý dědek? tak to fakt ne... raději mladý nebezpečný rebel *14* -
-
Re: Re: Můj názor na Jarmilu
ona nebyla němá..ona mu to neslíbila, pač se nemohla rozhodnout kterého...a je to reálné..proč by nebylo.. -
-
Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu
Kdyby nebyla němá, tak proč si odpověděl sám? -
-
Re: Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu
ale nebyla nema:)dyt v tom film o filmu ten brabec rikal ze jarmile nedal dialog schvalne aby to bylo zajimevejsi protze ona ho napotrebuje...ze vsechno vyjadri mimikou,placem,smichem a tak:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu
to asi jo..ale mozna ze s tim schiffnerem byla tak dlouho ze uz ho proste mela tak rada ze se najednou nedozala rozhodnout..mi to mame jednoduchy..maty se nam libi tak hned vime po kom bysme skocily:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu
stejnak to byla nějaká....no to si domyslete podle sebe...prostě nechápu tohle...tak hele...kdyby Viléma milovala tak uteče s ním a vykašle se na živobytí...jenomže ne...ona se prostě nedokáže rozhodnout a myslí jenom na to,aby se měla dobře a aby ji někdo živil a nebere ohledy na ty, co jí milují.... *9* *9* *9* Shiffner a Vilém byli oba dva chudáci... *9* *9* *9* *9*...
-
-
-
-
-
-
Béééééééééé
já brečela jako želva *9* *9* -
video
teda wendy tak to smekam opravdu se ti to povedlo jen tak dal a mozna tvoje jmeno uvidime nekdy v tytulcich na konci nejkeho filmu REZIE:.... -
video
wendy, to video se ti fakt povedlo. Jen tak dál. *4* -
Super!
Vcera jsem byla na Máji.No a co dodat?Bylo to uplne super!! Matej Stropnicky tam byl fakt skvelej!! U konce jsem brecela....Ale ve snech se mi zdalo, ze jsem ho zachranila,tak aspon ze tak! =) -
taky video
no..eh..já jsem taky vyrobila video..ale asi není lepší než odwendy, protože není jenom o Matym, ale o celém filmu..tak jestli se chcete kouknout..tady:
http://www.youtube.com/watch?v=dZ 24cyXiP5M
A nejlepší je, že jsme s wendy ten samý den dostaly stejný nápad xDxDxD že budeme vyrábět..a to bez toho, že by jsme si o tom řekly mezi sebou..cheche..čím to je??? *1* *1* -
-
Re: taky video
taky krasny videjko *3* *4* *3* -
Re: taky video
CHYBA!! špatný URL!!!
tady je správné: http://www.youtube.com/watch?v=dZ24 cyXiP5M -
-
Re: Re: taky video
božeeee!! tak do třetice všeho dobrého!!
http://www.youtube.com/ watch?v=dZ24cyXiP5M -
-
Re: Re: Re: taky video
akorát jak tam je to / watch.. tak tam musíte odstranit mezeru...je to pošahane... -
-
Re: Re: Re: Re: taky video
http://www.youtube.com/watch?v=dZ24 cyXiP5M
že by?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: taky video
Me to vubec nenabehlo..zkusis mi to jeste poslat na vzkazik??diky:)
-
-
-
-
-
-
Video!
no...nevíte porč sem nejde dát???? pry ma matejuv profil na starosti zrovna tynalina!! *9* *9* jo POZOR!! je to moje první video takže kdyby se vám nelíbilo, tak za to může jen a pouze moje nezkušenost....OK??? *3* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=YVcEvsbzA0g -
-
Re: Video!!!!
hej to videjko nemá chybu je to hezzký...možná by se k němu taky hodila písnička z máj *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Video!
ted sem zkoukla video a fakt moooc pekny *3* *3* *3* *4* se ti povedlo *4* -
-
Re: Re: Video!
ooo děkuju! *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Video!
to video je fakt krasny..opravdu..:)
-
-
-
Re: Video!
ok,jen tvoje nezkušenost!!! *1* -
-
Re: Re: Video!
no jo...ale to se spraví..udu je dělat častěji a za chvíli z toho budou celovečerní trháky!!xDxD ovšem jesli Matěj vezme roli v nich *15* *15* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Video!
cheche xDxDxD!! A pozor pozor!! já v těch trhácích budu mít hlavní roli spolu s ním!! *1* *1* Ooooo díky rejžo, že jsi tak vstřícná *1* !!! A jak tě tak tnám, tak se to asi neobejde bez milostné scény že?? *14* *14* *5* *5*
-
-
-
-
video is ready!!
už to mám! *14* *14* *1* -
pridam video!!
hej holky....ehm...asi tady brzo pridam video...dneska jsem ho cely den vyrabela a jestli se mi podari dat ho na youtube.com tak ho sem pridam...o kom si myslite ze je?? *1* *1* *1* presne tak...xD *14* *14* *14* *14* o matejovi -
-
Re: pridam video!!
Tak to doufám že bude podařená a zábavné.. Už aby tu bylo co nejdřív aby jsme se na něho mohla podívat *3* *3* -
-
Re: Re: pridam video!!
mi moc zábavné nepříjde....brečela jsem u něj.... *9* *9* *9* to víš...já brečím i u Matějových fotek, tak proč bych se neozbrečela u videí s krásnou písničkou... *7* *7* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: pridam video!!
já u toho brečela taky... *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: pridam video!!
fakt???! to je dobře!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pridam video!!
to teda:)ale me to prislo fakt krasny:)wendy..vazne smekam:) -
tak aby vam to nebylo lito,ja se taky pridavam,taky sem bulela *1* *1* *1* ale koukam koukam,sme nakej urvanej fanklub *1* *1* *1* *9* -
No holky ja se pridavam:)taky sem brecela:)
-
-
-
-
-
-
njn
tak si říkám být jeho ségra by mohlo být fajn...tak i tak stejně nemám pravé rodiče... -
-
Re: njn
to ze nemas prave rodice me mrzi,ale takl bejt treba dcerou zilkovy taky asi neni zadny terno,i kdyz to neni jeho mama:)ale tak tady nejde o rodice,ale o bratrika:) -
-
Re: Re: njn
jo no o bráchu..všechny holky po něm šílí..bych se s ním asi sem tam poprala xD..já mám totiž stejně staré bratrance jako je on tak vim jak to chodí...jak říkám já ho mám jen ráda,protože ho neznám osobně..a připadá mi jak fajn kámoš nebo brácha *4* ..hej žilková??nechcešě si mně adoptovat??mám dobrá známky sem slušná sportovně(ale to je pravda fakt..) založená..nechcete mně?? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: njn
Ty máš fakt dobrý nápady... *1* Ale možná by bylo lepší se nechat adpotovat od Lucie Stropnický... -
-
Re: Re: Re: Re: njn
Mno to bych radsi sla k Lucii nez k Zilkovy:):):)no ale tak rodiny bych radsi nerozebirala, protze to je dost...no..slozity tema..jak vidim chudak makca to nema lehky:(doufam ze to zvladas:)no ale kdo to ma lehky..ja treba taky moc ne a myslim ze spousta lidi tady to ma taky v rodine slozity:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: njn
to musi byt hrozny:(i kdyz svyho tatu bych znat nemusela:( -
Re: Re: Re: Re: Re: njn
jo zvládám v poho..já ani nwm kdo jsou mí biologický rodiče....njn.. *4* *4* *4*
-
-
-
-
-