Přejít na výpis diskuzí

Matouš Ruml

OSOBNOST 17.7.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Matouš Ruml

Jako Lexa je snim prdel a jeto chdák protoze se musel vislíct jako v díle pomáhat a chránit. *15*
  • LEXA

jako lexa je zlatíčko ale jinak mno nic noc
  • hilarynka

Lexa

Jako Lexa je roztomilej ale jinak fakt nelíbí .. *9*
  • Divadlo

Je ůplně neeeeeejjjjj!!!!dokonce sem ho videla hrat v divadle a je fakt super!!! *14* *14*
  • Re: Matouš Ruml

jn tak to pravda nebude - holka je mu 23 myslis ze tohle vsechno by stihnul? *5* ? asi ne co ... never vsemu co vidis na netu a ja nevim na blogach nebo co .... *4* hod se trochu do pohody *1* je toho na tebe moc co matouš,comeback a tedka se dozvis takovou kravinu - fakt te lituju *8* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Matouš Ruml

jj taky sem si myslela ze je mu tak 16-18 ale prekvapilo me ze je zenaty a uz cekaji potomka *4*
  • LeXa

Lesa? nejlepšíí! ^^ nejvííts typas__miluju hoo! no jako v comebacku jen..toe boží.ae normál? nwm xDD *14*
  • °°LeXa°°°NeAsI...♥

°°LeXa NeJvíííííííC...:-* °° *14* *14*
  • miss.jonas

ááááá xD

loool..tk jko matouš nemáá chybu..hlavně v comebacku!!!tak kráásnej taam?!!:-**:D..žeru ho :D.. *1* *1* *1*
  • MaTouŠ RuMl***

*1* Jóóó...TAk LeXa NemÁ ChyBu!!! PrOsTě NejweTšÍ BoReC!!! *15* *15* *14*
  • diggz

Re: Matouš

Čau, nebuď blbá a podívej se na
    http://utfg.net/?s=Matou-Ruml-F otky
  • Re: Re: Re: Matouš Ruml

Není tak známa, ale také hrála v divadle. Je to sestrenka meho kamarada, docela jsem zirala kdyz mi to rikal. Jsem si taky myslela ze mu je tak 16 *1*
  • kammflower

Lexa

Joo, jako Lexa je fakt boží. *3* Nebylo by od věci, kdyby se dal v Comebacku dohromady s Ivou, což se asi nikdy nedá, protože ona na něho kašle, ale i tak. Nejlepší díl s nima oběma byl Taneční, hlavně on se svám problémem tam byl drsný! Je to borec a taky dobrý debil! *1* *15*

Matouš Ruml je moc hodný, milý a vtipný kluk, ale jeho bratr je příšerný magor, idiot a lhář, bohužel jsem měla tu příšernou smůlu, že jsem s ním žila... *9*
  • Re: ...JE TO PRAVDA??

Souhlasim Andrej jako já ho taky chtěla fakt v Comebacku vypadá na 16...achjo smůla hold mno ale přeju mu to *1*
  • Re: Re: Matouš Ruml

Ahaaa, tak pro fanynky je to jistě škoda, že je ženatý:oP, ale jinak mu to moooc přeji...a nevíte, jak se jmenuje jeho manželka? Je také známá či nikoliv...
  • ...JE TO PRAVDA??

COZE??23??COZE??UZ ZENANEJ A MA CEKA MIMCO?? *8* ..A V COMEBACKU VYPADA NA 16 A JA HO CHTELA *1* *1* *1* *1*

Odpovídám Alexandře, Matouš netrpí ani netrpěl maniodepresivní psychózou. Je ženatý, poprvé. A se ženou právě čekají první miminko. *3*
  • Matouš-Lexa

V Comebacku je to fakt borec. *5*
  • Matouš Ruml

Je pravda, že Matouš Ruml trpí, nebo trpěl tzv. maniodepresivní psychózou? Je pravda, že byl 4x ženatý? Kolik má dětí? Můžete mi prosím odpovědět, pokud to víte? Prosím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit