Přejít na výpis diskuzí

Matt Prokop

OSOBNOST 27.7.2008 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebude hrat

v hsm4 budou hrat upa jini lide nikdo ta m u z nebude hrat ani tri novacci pac je vihodily chcou mit upa jiny dej psali to v bravu *16*
  • blonde

kikinko

v HSM4 hrát nebude..ptze ho ten new reziser vyhodil..plostě debil no!!..co vic rict!! *5*
  • Jimmie

Ahojky,hele chodí Matt s někym?
    • vanessahilton

Re: Jimmie

jo chodi *3* *3* *3* *3*
    • kakushka

Re: Jimmie

Jj...Matt má holku...
      • vanessahilton

Re: Re: Jimmie

matt is my
  • KECI

A s nikym nechodí a Emma Watson se mu nelíbí!A v HSM4 bude měl rozhovor v časopise HSM a řikal,že tam bude hrát!!
  • kikina1616

Jimiie

Lidi na první pohled jsem s ezamilovala!A je to doopravdy ne jako,že s emi líbí jako herec.Je krásnej!A je mu 18,takže šance je velká:) *14* *1* *3*
  • kajuska4

juj

krasnej *14* *14*
    • pyoko

Re: juj

přesně tak!strašně velkej fešák *14* *14* ZHE?? úplnej bonbonek *14*
  • blonde

Je to pravda..

Jo to jsem taky cetlam myslim ze to bylo v bravíčku..Ale to mě jako děsně nasrali!..Ale vyhazujou všechny nováčky takže i tu Jemmu a Justinu.. *9* ,,Matt takovej miláček muj aoni ho vyhodej...to snad neni pravda:(,a tak sem se tesila na 4 díl.ptze tam mel hrat hlavni roli:(,tak toho uz se asi nedockam nu *9* *9*
    • ashley.sharpay

Re: Je to pravda..

No nediv se mě to taky doooooooost naštvalo,jo a bylo v bravíčku!!! To jsou fakt hajzlové chudák Matt!!!
  • ashley.sharpay

Vyhazov

Já jsem četla,že prej maj Matta z HSM 4 vyhodit!!! Ale já tomu nevěřim!!! *4*
  • sabrina123456789

ILY

Matt je uplne bozi miluju ho, zboznuj ho, je to moje zlaticko... ILY *14* *14* *14*
  • kajuska4

matt

matt je nadheraaaaaaaaaa *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit