Přejít na výpis diskuzí

Matt Prokop

OSOBNOST 27.7.2008 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikina1616

Jimiie

Lidi na první pohled jsem s ezamilovala!A je to doopravdy ne jako,že s emi líbí jako herec.Je krásnej!A je mu 18,takže šance je velká:) *14* *1* *3*
  • kajuska4

juj

krasnej *14* *14*
  • ashley.sharpay

Re: Je to pravda..

No nediv se mě to taky doooooooost naštvalo,jo a bylo v bravíčku!!! To jsou fakt hajzlové chudák Matt!!!
  • blonde

Je to pravda..

Jo to jsem taky cetlam myslim ze to bylo v bravíčku..Ale to mě jako děsně nasrali!..Ale vyhazujou všechny nováčky takže i tu Jemmu a Justinu.. *9* ,,Matt takovej miláček muj aoni ho vyhodej...to snad neni pravda:(,a tak sem se tesila na 4 díl.ptze tam mel hrat hlavni roli:(,tak toho uz se asi nedockam nu *9* *9*
  • ashley.sharpay

Vyhazov

Já jsem četla,že prej maj Matta z HSM 4 vyhodit!!! Ale já tomu nevěřim!!! *4*
  • sabrina123456789

ILY

Matt je uplne bozi miluju ho, zboznuj ho, je to moje zlaticko... ILY *14* *14* *14*
  • kajuska4

matt

matt je nadheraaaaaaaaaa *14*
  • TY SI HNIS SAMA!

Hey cos to řekla?Ty jsi hnis prosim te!..Vzdyt je nadhernej!...schovej se!...Matt je nejlepsi!
  • adda458

what??

CO toe za hnnis??*7*
  • Re: Dokonalost sama

Znáš někoho úžasnějšího? Já teda ne...on je naprosto dokonalej *14*
  • Je nadhernýýý

Souhlasim s tebou je bozii!!
    nikdo na nej nemááá
    I love you Matta__ *4*
  • ashley.t.

Dokonalost sama

on je proste stelesnena dokonalost !! je oupe boooooooooooooooozi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Matt

BOže,,ten je tak dokonaléj,,ted sem prijela z kina !!,,já z něj prostě nemuzu je tak rajcovnííí..upe sladkéj a rozotimléj a ete k tomu sexy !! to proste nemá chybu!!miluju ho ! je můůůJj
  • rebelkacz

je krásný

je krásný *4* *3*
  • Re: Nikdo na nšj nemá-->

souhlasím S Tebou,Na Něj Nikdo Něemáá..Milujůů Hoo*14* *14* *14*,,Nejlepšíííí a nejdokonalejjŠííí
  • princess_nini

Nikdo na nšj nemá-->

On-->ten nejdokonalejší-->on ten nejkrásnější-->on ten nejsladší-->na něj nikdo nemá--ani nakej Zac prostě jedinej on si zaslouží obdiv-->zbožnuju ho !1323! *14* *14* *14* *14* tenc kdo o něm píše že je hnusnej-->by se mněl první podívat do zrcadla(i když je pravda že každej má jinej vkus) *8*
  • mazliček

Taaňo--Ty si hnis a peknej hnus ty kravko jedna oskliva..Kdyz se ti nelibi tak sem ani nelez pico!!...Bych chtela videt kdo se ti teda libi kdyz ne on..on je upe bozi tak se do nej nenavazej mrdko!!*5*
  • Matt

omg co je to za hnis ??!!
  • matt

tak trochu mi připomíná herce z komedie hele vole kde mam káru *14* *14*
  • dave

Hej neni to cech?..podle toho prijmeni Prokop..nebo jestli treba nema nekoho z rodiny cecha... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit