-
Doufám, že si zahraje společně s Alexis Bledel v připravovaném filmu ,,50 odstínů šedi", na roli Christiana Greye je jako dělaný
-
-
Také si myslím,že by s Alexis Bledel byli pár jako stvořený pro tuto roli. Na druhou stranu jsem přesvědčená, že film nepředčí trilogii a bude zklamáním.Tak zůstane Matt v očích žen dokonalý a nejlepší:-) Hlavním hrdinou je Ir Jamie Dornan. Uvidíme :-)
-
Je jako "udělanej" pro roli Christiana Greye, i když je gey. Zatím si v rolích jako heterosexuál vedl svěle...A s Alexis jim to spolu půjde dobře *3* Je to nejvíc hot muž co jsem doposud viděla.. :D
-
Taky souhlasím *3*
-
-
Ježiši, je fakt božíííííí
-
-
taky doufám :)
-
-
Je boží *14* - hrozná škoda, že je gay... *9*
-
-
on je gay? to neni mozny *7*
-
-
jj........fakt je, a vychovává s partnerem 3 děti.....chlapce:-)
-
-
No, myslím, že pro něj je to dobře.I když zrovna pro roli Greye ,je to jeho smůla, rejža do té role nechce geye.Škoda, je fakt krásnej *14*
-
nééé,fakt? *8*
-
-
jako Bryce Larkin v Chuckovi byl bezvadnej =)
jako Neal Caffrey ve White Collar byl boží a
jako Coop Anderson v Glee je naprosto dokonalej!
Ježíši, co to má za příšernou profilovou fotku?
Vždyť má dokonalej obličej a na tý fotce to vůbec nejde poznat. -
-
souhlas se vším *3*
jo ta profilovka je fakt hrozná, změnit prosím
-
-
me se stejne nejvic libil v Chuckovi, kde hral Brice Larkina (mimochodem je fakt hezkej)
-
Matt Bomer by byl prostě ideální a s Alexis? bomba
-
Je úžasný
-
Happy B-day Matt *4*
-
Nejen že je Matt naprosto nádherný, ale strašně talentovaný a se Simonem a jeho synkama jsou naprosto k sežrání. Je až nesnesitelný jak dokonalej je, a o jeho očích ani nemluvím- před dvěma lety jsem se v nich přes fotku ztratila a do teď jsem se nenašla. :D *14*
-
tybrdo v tom hororu motorová pila je to kundák :D *14*
-
Jen bych chtěla vědět kde ted Matt bydlí *4* A taky bych chtěla dodat, že je velmi úžasnej zpěvák a poslední dobou ho fakt obdivuju *14* je fakt úžasnej *14* ráda bych se s nim setkala...