Přejít na výpis diskuzí

Matthew Fox

OSOBNOST 31.12.2006 
65 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ff

Tááághžeeee milíí Mathuííícku TroškuuuuuHODNĚ opožděně ale stejně Všeechno nejlepší!Ve ztracených seš upe hafec super doufám že tam budeš furt hrát stejně!!!!! 😍 😍 😍
  • .

ten clovek je naozaj coool...paci sa mi ejho postava v LOST!!!....ale tak radsej mohol mat za manzelku mna lebo ta jeho zena..:D....no ale si super JACK...teda matthew..:D
  • boži

strašne se mi líbíííí..... 😍 😍
    • Re: boži

Mně se líbí taky hrozně moooooooooooooc
  • Matt je nej

Matt je prostě boží,super a nejlepší herec!!!V Lost je přímo fantasticekej a snad mu to s Kate výjde!!! 😁 😍
    • Re: Matt je nej

Seš??? Kate vubec!!Bude s Juliet!!!!!! Je mnohem nééjj
    • Re: Matt je nej

musim zklamat, kate i když se nemůže rozhoudnout, tak nakonec radši SAWYERA 😍
  • Paja

Kukněte sem fakt http://www.n-joy.cz/video/jack-a-juliet-love-hurts/pQFWegJX1CAbwBH0/ .............Je to nádhernéééééé video!!!!!!!
  • Zaručeně zhubnete

Tak nám na delší dobu skončily Losťáci,
    ale já mám Foxíka na ledničce, takže ho vidím každý den. A, že je na co se dívat!
    Dívám se na něj a ne do ledničky, skvělá dieta holky, zkuste to taky.
  • BLOG

Kukněte na můj blog julietburke.blog.cz
  • MATTHEW FOX

Matthew Fox je vážny sympaťák,niet divu,že sa vám páči je to aj dobrý človek má aj dobrý výraz tváre,brada mu strašne ide,želám mu tiež všetko najlepšie k jeho narodeninám,ktoré oslávil v Pondelok 14.7....Party of five je fakt super. 🙂 😉 😉
  • sara.jenni

vše nej...

přeju mu všechno nejlepší k nerozkám!!!! ať má zdráví, štěstí, lásku.... a ať dál natáčí LOST!!! 😍 😍
  • nik011

happy birthday

**vsechno nej nej k narozkam!!**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit