Přejít na výpis diskuzí

Matthew Morris

OSOBNOST 8.2.2012 
522 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zpívá v nějaký altu či sopránu (ženské či dětské hlasy). jsem zvědav co bude dělat až za pár let zmutuje do basu (mužský hlas).
  • je strasne roztomilej je fakt dobrej já myslela ze mu je víc ale na to kolik mu je tak je roztomilej dobre zpívá. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *5* *7* *8* *14* *14* *14* *2* *2*
    • je strašně roztomilej je fakt dobrej já myslela že mu je víc ale na to kolik mu je tak roztomile zpívá *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *5* *7* *8* *14* *14* *14* *2* *2*
  • ma tolko rokov ako ja aj ja spievam vihrala som sutaze ale nemam zivotopis a je roskosny skoda ze neny kosican *14* ´krane spieva
  • Čauky On je celkem dobrej jo a jedobrej jako osobnost já jsem myslela že mu je 11 let *14*
  • Co ti p*čo ty mi budeš nadávat do m***y ty si m***a dávej si majzla nebo na tebe pošlu moji Cigánskou rodinu.ty si fakt p*ča *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Jo a Jano,jsi uchylka jako prase..! Kolik ti prosím tě je..? Vsadím se že podle toho jak si napsala komentář jsi rohodně starší než on..! Tak si o sobě nemysli a zajeď..! Jasný..? Užij si své pomluvy..!
    *3*
  • Prosím..! Odepište mi..! *13* je to pro mě životně důležité..! *13*
    • a na co napis ja vim o nem vse dz.dena@seznam.cz napis co chces o nem vedet *3* *3* *1*
    • Matthew Barrett
  • hej JANO ty seš hezká LHářKA že ,jak se můžou vaše mamky znát když ty jsi čech a matty angličan nebo američan *8* *16*
    • Moje máma tam pracuje a je za ni jezdí na prazdniny
      Trapko to ti asi nedošlo ze jo???
  • hele a nevíte jak se jmenuje celým jménem..? *3*
    • Mas to napsaný na jeho profilu
    • mattyhew david morris
  • Matty you have a very nice songs! For example: thats the way,one thng,boyfriend. *4* You are good singer!! Yeah!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit