-
Moje mamka umí anglicky!!!!!!!!
-
Až vyroste tak z něj bude skvělej raper. A holky na něj poletí. *3*
-
si opravdu dobry zpevak no,ale ooooomoc je lepsi justin bieber protoze se m libi jak spiva a jak haze vlasama *14* *1*
-
hi i am justin bieber play dolls *1*
-
hi i am selene gomez
-
jj ja taky je moc fajn kamos a srandovni
-
Jak..si to můžeš jen tak uvědomit..?..
To ho teda vůbec neznáš
On tak možná vypadá ale
MÁ..rád svoji sestru miluje jí..rozumí si sní..
Áá..vubec mu nevadí že trpí Downovým syndromem
Myslíš že kdyby byl namyšlenej že by se k ní tak pěkně choval..?.. -
to můžu říct taky že sem se s nim viděla a že je to můj kámoš.....
-
WTF!? asi těžko ses sním mohla vidět trapko když není čech :D tady jde vidět vaše demence :D..
-
WTF!? asi těžko ses sním mohla vidět trapko když není čech :D tady jde vidět vaše demence :D
-
no jasně ty se sním vůbec neznáš už vidim jak tvoje mamka umí anglicky
-
Viděla jsem se sním jednou protože tam je teta a tento rok tam jedeme zase tak si to užiju moc mám ho ráda seznámili jse se tak se už na nho těším a moc :)
-
je strašně roztomilej je fakt dobrej já myslela že mu je víc ale na to kolik mu je tak roztomile zpívá *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *5* *7* *8* *14* *14* *14* *2* *2*
-
Ja jsem se snim videla moje teta bydle naproti jeho domu je snim fakt sranda :D
-
Zpívá v nějaký altu či sopránu (ženské či dětské hlasy). jsem zvědav co bude dělat až za pár let zmutuje do basu (mužský hlas).
-
je strasne roztomilej je fakt dobrej já myslela ze mu je víc ale na to kolik mu je tak je roztomilej dobre zpívá. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *5* *7* *8* *14* *14* *14* *2* *2*
-
Jo jasně :P ! :DDD
-
ma tolko rokov ako ja aj ja spievam vihrala som sutaze ale nemam zivotopis a je roskosny skoda ze neny kosican *14* ´krane spieva
-
Čauky On je celkem dobrej jo a jedobrej jako osobnost já jsem myslela že mu je 11 let *14*
-
Co ti p*čo ty mi budeš nadávat do m***y ty si m***a dávej si majzla nebo na tebe pošlu moji Cigánskou rodinu.ty si fakt p*ča *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*