Přejít na výpis diskuzí

Matthew Morris

OSOBNOST 8.2.2012 
522 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love you,mattyb je nejlepší:*
  • Strašně se mi líbí tvoje písnničky aji ty tak hodně štěstí
  • Ty Mattyho přítelkyně! Ja vim že si jen vymíšlíš a seš v tom ttotalne leva protože on má jinou a ja vim jakou a uz vystupovala v plno videoklipech takže si to svoje že si jeho přítelkyně si strč někam uplně jinam
    • Přesně *3*
  • Trudy
    FUCK YOU!!!!
    PS- jsem anonymka jestli si na me nekdo vzpomina ;) *11*
  • holky vy tu pišete česky a on ale neumí česky... byla jsem na jedním z jeho koncertu a byl nejlepší a dostala jsem i od nej pusu a dobře jsme se seznamili já umim dobře anglicky tak že jsi sním dost rozumim a jesli holky budete chtit tak já mu klidně ty zpávy přeložim a pak vám tady napišu co na to řekl.. jinak děkuji za pozonost.. jeho přitelkyně *14* *1* *14* *14* *14* *14* a mooc ho miluji je božíí kluk taky bych vám přála aby jste se snim sesznamili na realitu
    • Je to tezke nekomu verit kdyz je tady hodne lidi co ho chteji videt a vidavaji se za jeho pritelkyne a jestli ho doopravdy znas tak to nak potvrd a kazdy ma na nej jiny nazor ja myslim ze je mooooc dobry ve 12 letech a takle zpivat a nikdo by nemnel nikoho pomlouvat kdyz ho nezna a nikdy ho nevidel on taky urcite neni bez hacku a jestli je to tak jak rikas tak to potvrd uvidime a rikam ze je nejlepsi!!!!!!!:)
    • má jinou a já to vím, ty a jeho přítelkyně? jen si vymýšlíš a předvádíš se. ano možná si na jeho koncertu byla ale neseznámily se!! *1* *1*
    • On umí cesky a má holku tak asi nejsi jeho přítelkyně to dározum ne?A nemusíš se povišovat nad ostatními
  • Matty já se narodila o dva dny dřív než ty 4.1.2003 ajsem taky kozoroh jenom vím že tě nikdy neuvidím naživo a nikdy tě nepotkám. *9*
  • Je fajný a čím je starší je hezčí prostě roste do krásy ňuňáček jeden :3
  • Mě se taky strašně líbí jeho písničky aj on se mi líbí :-)
    • Ty jsi kopírák já jsem já a né ty!tak padej byla jsem tu dřív ty jsi *16* *16* *16* *16* *16* *12* poslední smajlík
    • Hele já jsem já a ne ty ona je kopírák!
      • matty nic nekopijuje
        • Co ti je ty krávo já nemluvím o mattym ale o tom člověku který se tady jmenuje já a já jsem tu byla dříve tak ať padá

A když nevíš o co de tak sklapni
  • Miluji ho a má krásné pisničky a on je vlastne krasnej celej!!porad na neho myslim a je mi 10 let chtela bych ho videt nazivo taky nekty mam doma obrazy atd...ale fakt bych ho chtela poznat na zivo!!!plss at se mi to splni *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Moje segra se mu líbí
    • Pls směju se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit