-
Re: no tohle
no já taky souhlasím ale já si myslím že bez Megan ty Transformers nebudou tak uspěšný a nebo to bude propadák vždyt právě ona má za to že ten film proslavila Transformers bez Megan to já si nedokážu představit ona mi tam víc sedne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: no tohle
jojo souhlasim... -
Re: no tohle
Megan bude "odejita", protože se nebála říct svůj názor na režiséra Michaela Baye. Teď by se měli zamyslet všichni, co tady tvrdili jak to má vymetené v hlavně, že je hloupá apod. Kdyby to tak bylo, tak bude režiséra vychvalovat jen aby dostala další roli. Takto se zařadila mezi těch pár celebrit, co se nebojí říci svůj názor.
Vzhledem k tomu, že z Transformers se začíná stávat nastavovaná kaše, mohli by nakonec být všichni co odejdou před natáčením třetího dílu ještě rádi. -
no tohle
už ste to asi četli co::::Vyzáblou Fox nahradí v Transformerech modelka Huntingtonová Whiteleyová ...no když sem se jukl kdo to vubec je a koukl na jeji fotky...tak musim říct,že vyzabla je možna tak ta modelka než Megan...to zase bude herečku nahraděj modelku s pilinama v hlavě:) -
nej
vše nejjjjjjj *5* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* -
HAPPY BITHDAY
VŠECHNO NEJKY K NAROZKÁM *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
narozky!!!!:)))♥
Všechno nejlepšííí *4* -
HB
Všechno nejlepí k narozeniám hodně lásky a štěstí *4* -
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepšíí!!! *14* *14* -
Vše nejjj..:-*
Všechno nejlepší k narozeninám Megan..:-)) *14* *14* *14* ...Hodně štěstí,zdraví a hlavně lásky..:-)) -
Re: Re: ???
náhodou MEGAN FOX je určitě hezčí než ty. Kámoka říka: ,, PODLE SEBE SOUDIM TEBE." -
Re: ???
Víš ono většinou když se ti něco nelíbí tak máš největší potřebu to komentovat...a toto pokud vim je diskuze a ta je o vyjádření názoru, takže když se někomu toto divné plastcké stvoření nelíbí tak má rozhodně právo to okomentovat. Navíc když na mě TO kouká pomalu z každý konzervy....co k té barbie dodat, jo snad to že neumí hrát. *1* -
???
když jí nemáte rádi tak proč sem píšete to nepochopím???....když se mi cěco nelíbí tak se na to nekoukám a už vůbec to nebudu komentovat????? -
Re: Re: k debatě
Souhlas... naprostej *3* -
Re: k debatě
Oni jsou hotový z jejího bezva hereckýho talentu. Jak tu někdo napsal že je to luxusní herečka a hlavně má za sebou spoustu filmů. To snad neni pravda, v hollywoodu jsou mraky skvělejch hereček, ale jen proto že nejdou na plastiku a nenechávaj se fotit polonahý na obálky časopisů(nic jinýho asi ani neumí) tak nejsou taaaaaaaaak "sexy". Ale za pár let až z ní zas tolik pěknýho nezbude, jsem zvědavá co bude dělat, ale hlavně co budete dělat vy..pravděpodobně se vám zhroutí svět, ale nebojte je tu ještě Agáta Hanychová. *3* -
J
Megan sluší dlouhé černé vlasy,když byla mladší měla je světlé a nic moc,ta tmavá barva zní udělala sexbombu,no je fatk přitažlivá a má skvělý styl *3* -
megan
Megan Fox je totalne sexy je to ta najsexy baba na svete *14* *5* *14* -
k debatě
Každej má svůj názor a tohle je ten můj.: mít možnost 3 plastik (nafouklá prsa, zvětšené rty a upravený nos) plus prodloužené vlasy a množství makeupu, každá 2. holka by mohla vypadat takhle sexy a dobře. Krása je přirozenost a to ona rozhodně není.
Taková holka může být diva Hollywoodu, ale kdo ví, jak by vypadala bez toho všeho a kolik z vás by z ní byli hotoví... *7* -
Re: Re: Megan Fox trapná ale přece sexy.
-navíc má velice dobrou image, která je možná podobná té Angelinině, ale to je tím, že v záplavě milionu filmových blondýnek, kterých je tolik, tyhle dvě září jako zelenoocí vampi. Proč nenadávat třeba Gwen Stefani, že kopíruje Britney Spears, nebo Madonnu, proč neobvinovat taky Lady Gaga, že kopíruje zrovna Gwen Stefani, apod.
Tyhle tahanice jsou úplně nelogické, protože lidé jsou si v podstatě vzhledově podobní, máme jen 3 barvy pleti, 3 barvy očí, 3 barvy vlasů, a když to zkombinuješ, tak zelenookých brutet je několik set milionů, tetovačku má každá desátá, a určitě každá nekopíruje Angelinu Jolii. -
k debate
no absolútne nechápu co tady všichni řešíte......každej má svúj názor,každej má svúj styl....a jestly nekdo nekoho kopíruje a jestly se nekdo po nekom opičí.tak se mi zdá že všichni ste asi profesionálové v posuzováni druhých lidí.....ja jsem se sem dostal jen omylem ale fakt jsem se na tomhle všem pobavil asi vás tohle naplnuje a to je spíš na zamyšlení nad samým sebou....tod muj názor..tak se tu bavte dál v podstate vo ničem... *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4*