-
Osobně si myslím, že v tomhle žebříčku je tak vysoko, kvůli pěkný tvářičce, ale budiž http://tinyurl.com/beqbgfm
-
Maniakjack totálne s tebou súhlasím a je to veľká škoda že pubertiakom sa páčia takéto pipky. Ved ona nemá žiaden herecký talent.
-
Internet zveřejnil že se stala Megan...
Na internetu jsem se dočetl že Megan Fox se stasla nejhezší ženou planety nebo světa.. no a co na to říkáte? mě se zdá docela hezká tak na to má nárok! *3* -
nb
Ona je nejlepší *14* moc kočka je ona. -
JE TISÍCKRÁT LEPŠÍ NEŽ ANGELINA A ANI JÍ NENÍ PODOBNÁ
To jako že jí trumfne odbarvená utahaná anorektička Angelina? Tak před deseti lety, když byla krátkovlasý vamp, tak jo. Dneska? Děkuju, ale ojetý mercedes mi nebere -
-
Re: JE TISÍCKRÁT LEPŠÍ NEŽ ANGELINA A ANI JÍ NENÍ PODOBNÁ
až bude drahý megan stejně jako angelině tak jsem zvědavá jak bude děvenka vypadat..pokud ji ovšem někdo dřív nezastřelí za blbost.. -
Re: JE TISÍCKRÁT LEPŠÍ NEŽ ANGELINA A ANI JÍ NENÍ PODOBNÁ
To je čistě tvůj názor, to si zapomněl připsat *3* -
-
Re: Re: JE TISÍCKRÁT LEPŠÍ NEŽ ANGELINA A ANI JÍ NENÍ PODOBNÁ
i ojetina dokáže vytáhnout 250:D -
-
Re: Re: Re: JE TISÍCKRÁT LEPŠÍ NEŽ ANGELINA A ANI JÍ NENÍ PODOBNÁ
Na asi těch pár sekund, než se rozpadne *1* Ale to není k Angelině, ta ojetina ještě dlouho nebude, ikdyž uznávám, že v Megan je víc šťávy, ale to bude tím věkovým rozdílém. -
-
Re: Re: Re: Re: JE TISÍCKRÁT LEPŠÍ NEŽ ANGELINA A ANI JÍ NENÍ PODOBNÁ
jj asi jo,ale mě stejnak nesedi...hlavně moc špuly pusu a má moc postelovych scen:D...
-
-
-
-
-
Vše nejjj..:-*
Všechno nejlepší k narozeninám Megan..:-)) *14* *14* *14* ...Hodně štěstí,zdraví a hlavně lásky..:-)) -
Nechci nic rikat..mozna to tu uz bylo ale jeste hrala ve filmu Bacha kouše jako Jenyfer :)
-
Joo je to pěkna číča a v trans... mela bejt strašne tam chyběla
-
všechno njlepší ka narozeninám a mnoho uspěchů do dalších let *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a gratuluji k miminku *4* *4* *14* *14* *14*
-
Fox
Tak tohle opravdu není kvalitní herečka, kvalitní herec se pozná. Když například srovnáváte Jolie a Tuhle Fox tak Angie měla spoustu nezávislejch filmů tedy rolí než začla svoji kariéru utápět v brakovém hoolywoodu tak např:Foxfire, Gia, Playing by Heart, Mojave Moon a další to samé např: Depp super filmy jako Střihoruký Edward, Arizona Dream, Ed Wood to se prostě pozná kvalitní herec ted mi ukažte co má za sebou tahle Fox velký nic a to mi nějak zvlášt nevadí jenom konstatuju fakta snad si nemyslíte že ta srajda pro děti transformers je kvalitní film a kvalitní film není jenom z Hoolywodu to vy ale asi neznáte. -
-
Re: Fox
amen! -
-
Re: Re: Fox
vsadm se že kdyby Megan přijela do ČR mno to se asi nestane ale kdyby přece tak by ste za ní utíklay a prosili jí a ječely a já nevím co všechno.mě už takovýhle lidi začínaj štvát já nechápu co proti ní máte počkejte ona vám ještě ukáže počkejte za takových 10 let možná ještě dřív vám ukáže co umí. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Fox
Megan je sice pěkná,ale filmy s ní se mi prostě nelíbí.Ale to je jen můj názor. *4* -
Re: Re: Re: Fox
jooooo megaaaaan! asi takhle bych ječela? ani v příštim životě slečinko...to možná ty ve svejch 15 letech. Na takovýhle hovadiny by vás užilo. Škoda jen že ještě nevidíte pod povrch. Neříkám že miluju angelinu, ale s klidem se o ní dá říct že v letech co je teď megan to byla mnohem lepší herečka, větší ikona a zajímavější osobnost. Samozřejmě každý se s věkem mění..kvality buď stoupají nebo klesají, tak kam to asi míří s megan když se sama zaškatulkovala jako sexy herečka, který stačí se ve filmu jenom pitomě usmívat. Co bude dělat až jí bude 40 a plastiky už jí nebudu stačit? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Fox
aaa je tu zase to srovnavani:)...každej herec je originalni!...nikdo tu netvrdi,že Megan je mega hvězda!pokud neviš,tak si došlapla na toho rejžu transformers,že by chtěla mit větši vahu v tom filmu než jenom jako pěkna holka...ono to je těžky,když si tě takhle zaškatulkujou...dneska máš hafo hercu a ne každej má štasti na film ve kterym hraje a jak mu sedne a jestli ho zase někdo obsadi v dalšim!mě megan nevadi a proto ji fandim,když tobě vadi fandi třeba arnoldoj,ale di prostě na jeho diskusi ne?
-
-
-
-