-
všechno nejlepší :) jsi skvělá Megan
-
Si hezká a talentovaná a moc moc hezky spíváš si 1***
-
Happy birthday Nicole :)))) you are perfect singer , you sing very good :))))
-
super hezká zpěvačka *3*
-
Je to nejlepší zpěvačka, zajímám se o ní už od jejích začátků :)
Pro všechny její fanoušky jsem založila blog - http://kim-midge.blog.cz/ -
ten životopis je kravina *10* *10* není to její životopis, je to úplně jiná holka, má podobné jméno ale dá se to poznat i na youtube,protože mají ale úplně rozdílný hlasy a ta holka zpívá dost hluboce...no prostě to prozkoumejte *11* *11*
-
Je to výborná speváčka. Spoznala som ju a začala ju mať rada od pesničky Summer forever *3*
-
Snad americanka :D
-
megan nicole je super si starsi o 10 let prala bych si aby si bila moje sestra akorát ze si anglicanka a to ja nejsem *13*
-
153 cm a má 20?
ale ináč vynikajúca speváčka
najviac sa mi páči pesnička beautifal
*14* *1* -
Je úžasná, je to moje nejoblíbenější zpěvačka a song Starships, kterou nahrála s Lindsey Stirling (také výborná hudebnice), je můj nejoblíbenější ze všech! ;)
-
*14* *14* Nikdo nemůže být lepší je krásná,umí krásně zpívat je prostě nejlepší!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14*
-
*14* *14* *14* Ona je úžesná *14* *14* *14* *14*
-
Prosimtě máš tam chybu neni to 11.9 ale 1.9 :)) *14*
-
Je nejlepší zpěvačka, je pěkná, milá je prostě jedním slovem užásná. Mám tě moc ráda Megan Nicol.
-
Je nejlepší zpěvačka. Je prostě super. :D
-
Je nejlepší!! :DDD
-
Hej uživateli Fuj ! :D ty jí možná ráda nemáš ale plno lidí jo tak se drž zpátky !!
-
A ještě k tomu se hudbě věnuje tak dlouho je to prostě můj vzor zpívat písně líp něž ty který patří .. :)) je nejlepší :)
-
Já jí mám teda hodně ráda to jak zpívá ty písně které nejsou její tak to je úžasné a celkově je podle mě dost dobrá zpěvačka a plno lidí ji má rado.. :)) a já taky.. :D