Přejít na výpis diskuzí

Meghan Trainor

OSOBNOST 8.12.2014 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle mě je to jediná zpěvačka která není anorektička a nepotřebuje bejt vychrtlá jako ostatní,ani nepotřebuje držet nějaký přiblblý diety a nestydí se za svou postavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *15* *2* *1* *5* *6*
  • Nech si o tebe hovoria ľudia čo chcú si perfekt (y) mam ta rada aj tvoje pesničky :3 si môj idol, nezáleží ti na tým ako vyzeráš si super.... A aj tak si veľmi pekná :)))
  • Má skvělé písničky ! *3*
  • Si hezká a povzbudila si mne taky nejsem vychrtlík jako moje spolužačka s výtvarky sem proste bučik:)
    Si moc moc dobrá a NEMAŠ tlustej zadek je akurát:)
    Patříš k mím idolúm!
  • Meghan Trainor je super jeji pisničky jsou skvělí :) *1* *1* když má tam 22.prosince tak takový datum jsem se přesně narodila *1* *1* *1* jsem taky tak stejně superrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Meghan je prostě nejlepší ! Miluju její songs , hlavně Dear Future Husband ! Není to taková ta celebka co je vyhublá , ale protě přirozeně krásna ! Díky že mi dáváš důvěru v tom , že nemusím být vyžle ! *14* *14* *14* *14* *14*
  • all about that bass?:D no super ale lepší je pro mě your lips are movin mám jí moc ráda ať pokračuje:)
  • Happy Birthday !!! *14* *14* PS: You are super !!! :)) I love You !!! :))
  • meghan elizabeth trainor ma dobre pisnicky na všech pisnickach vypada dobře a ma prekrasny hlas
  • Megan Elizabeth Trainor je strasne dobra a velmi pekna spevacka a mam na nej rada to ze nieje ta ktorej zalezi na tom ci je ako kostra niezebi bola tucna ale je tak akurat a pacia sa mi aj jej nazory a tvory pekni par z Darlym Sabarom jej pisen Better je super ;-) ;-) :-P :-D :-D <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit