-
Ahoj Mechi *14* *14*
-
ludmi si velmi krasna holka ja ta napodobnujem si ako moja sestra krasne spievaš a hodila bi si sa k diegovi z violeti ste krasne ako modelki ti a violeta pa pusa *15* *5* *7* *4*
-
ahoj mercedes obdivujutě mislym že se hodíš k federikovi z violetty.Mam tě moc a moc a moc a moc a moc a moc a moc ráda seš heská holka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
-
Mechi už dávno s Pablem nechodí
-
Ahoj Mercedes mam te moc radses ta nejhesci holka na celym svete a nevim proc ale tvuj pritel se mi nelibi je trosku hnusnej
-
Ja si myslim že by ste nemali utocit na Marcedes lebo v skutocnosti su z TINI najlepsi kamosky
-
-
jojo máš pravdu jinak je super :)
-
-
Ta co sa vola Tomaslete ta ma pravdu Ludmila sa hodi k Leonovi a Violetta k Tomasovi. Aj mne sa pacia vsetci
-
Ta co je pod menom kacena19 tak je hlupa Mercedes Lambre neni slaba spevacka je to ta naj lepsia spevacka. Ja ju mam rada mam rada aj Ludmilu
-
Ahoj mechu věřím že nejsi taková jako Ludmila z Violetty
-
Ahoj mechy mám te moc radaa ta role ve Violett ti moc pasuje. Víc plánuješ s leonem než s tomasem.ty se hodiš k leonovi a violetta k tomasovi. Já nich řekla že z violetty. Jste krasny všeci... Nejen violetta,tomáš,leon a diego. Vy nato máte ví všeci kdo hraje do violetty. Tak čau