-
vo filme VIOLETTA nieje boh vie co ale v skutocnosti je skoro najlepsia mam ju moc rada:))) *14* *14* *14* *14*
-
jsi skvělá
-
Mechy je úžasná má pěkný styl.a umí krásně zpívat já ji prostě zbožnuji *3* *14* *14*
-
Mechi je úžasná
-
Protoze ty to neresis! :DD
-
Můžu se zeptat proč tu jako stupidyti řešíte mobil ?????? :/
-
Kdyby neumela zpivat tak by asi ve violette nezpivala!!! ;)
-
To nerikej:DD ona zla musi byt kdyz dostala takovou roli:DDD ale umi to zahrat pekne:)
-
Ludmila je hezká,umí krásně zpívat ale ve violettě je zlá
-
Juuuuu to chci taky!!!!!!!!! :)
-
Ľudmila je pekná ale spievať niak dobre nevie
-
Já sem ho vyhrála!!! a adolem asi taky já nevím prostě tam na jejím profilu bylo napsané výzva iphone5 zadarmo a to bylo kdo odpoví správně 39 otázek a bylo to 36\39 takže mě vzali a přinesli my ho balíčkem a je uplně novej !! best
-
Jo a holky jen takova otazka jak jste vyhrali ten iphone 5??? :ooo to chcu taky ja mam jen 4:///
-
Ludmi jsi dobrá herečka,zpěvečka,modelka a umíš hezký tance *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
no prave ludmila se k nemu hodi jako -.- vic nes violeta je hezci a i lip spiva hodi se k jemu vic
-
MERCEDES Tomás se k tobě hodí jenom ve filmu si jako blbka ale stejně se mi líbíš
-
To je moje sestra Ludmila a violleta
-
Ona s nim ani nebude bude s Federikem:)))
-
Ludmi je dobra ale nehodi se k tomasovi ve Violettě protože ludmi je takova zlá a on je bozsky
-
mi aspoň vieme že je z argentíny