Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vo filme VIOLETTA nieje boh vie co ale v skutocnosti je skoro najlepsia mam ju moc rada:))) *14* *14* *14* *14*
  • jsi skvělá
  • Mechy je úžasná má pěkný styl.a umí krásně zpívat já ji prostě zbožnuji *3* *14* *14*
  • Mechi je úžasná
  • Protoze ty to neresis! :DD
  • Můžu se zeptat proč tu jako stupidyti řešíte mobil ?????? :/
  • Kdyby neumela zpivat tak by asi ve violette nezpivala!!! ;)
  • To nerikej:DD ona zla musi byt kdyz dostala takovou roli:DDD ale umi to zahrat pekne:)
  • Ludmila je hezká,umí krásně zpívat ale ve violettě je zlá
  • Juuuuu to chci taky!!!!!!!!! :)
  • Ľudmila je pekná ale spievať niak dobre nevie
  • BULDOG
    Já sem ho vyhrála!!! a adolem asi taky já nevím prostě tam na jejím profilu bylo napsané výzva iphone5 zadarmo a to bylo kdo odpoví správně 39 otázek a bylo to 36\39 takže mě vzali a přinesli my ho balíčkem a je uplně novej !! best
  • Jo a holky jen takova otazka jak jste vyhrali ten iphone 5??? :ooo to chcu taky ja mam jen 4:///
  • Ludmi jsi dobrá herečka,zpěvečka,modelka a umíš hezký tance *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • no prave ludmila se k nemu hodi jako -.- vic nes violeta je hezci a i lip spiva hodi se k jemu vic
  • MERCEDES Tomás se k tobě hodí jenom ve filmu si jako blbka ale stejně se mi líbíš
  • To je moje sestra Ludmila a violleta
  • Ona s nim ani nebude bude s Federikem:)))
  • Ludmi je dobra ale nehodi se k tomasovi ve Violettě protože ludmi je takova zlá a on je bozsky
  • simon.taran
    mi aspoň vieme že je z argentíny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit