Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ja si mislim že vaneskaholubovavaneskafedako...,ma pravdu lebomoja sestra je majka a ludmila.a ešte si mislim že vio y tomas ma ešte večšiu pravdu lebo ma lepši a dlhši komentar.bez uražky vaneskaholubovavaneskafedako...no a ja si ešte raz mislim je ludmila naozaj dobra ale v serialu je zla ludmila bez uražky ale aj martina je obidve vedia dobre spievat.no ale ludmilu aš tak neznašam no ale dasa.
  • vaneskaholubovavaneskafedakova
    ty majka a ludmila myslim že oběě sou dobry krasne zpívaj jo ale violetta jr taky hezká myslim že hezči víš takže to sem nepiš ptotože mechi a tini sou nej kamosky *16* *16* *12*
  • Ahoj! já nechci nikomu nic říkat ale vážně nemůžete vědět jaká Mercedes opravdu je. Já osobně si myslím že je hodná. Každý má v skrytu duše kus dobrého člověka, ale ted k věci myslím že je hodně pěkná a talentovaná a Martina taky jsou to obě hezké a dobré holky a to že si myslíte že Violetta je hnusná a je krá** je od vás nepěkné. Ale chápu každý máte jiný názor. Martina i Mercedes se hodí k Leonovi i Tomásovi ale je to jen seriál nebo film. A jsou to kámošky ne?? tak jak leon a tomi.
    PS: Vio y Tomás *14* *14* *3* *2*
  • Nechápu co vidíte na Ludmile,Violetta je nejbožtější. A speciálně pro Majka a Ludmila : Já mam doma psa a je hezčí než Ludmila tak tu nekecej žádný krávoviny.
  • violetta není hnusná ale ludmila je špinava jako pes
  • ludmila i violetta maji talent a obě jsou krásné tak nevím co tu řešíte *3* *14* *16*
  • Ludmila je najkrajšia na celom svete a pri tom spieva nádherne a Violetta?? fuuuuuuj ble je škaredá ako pes:DDD
  • mate pravdu ludmila je fuj..................a violetta je najlepšia
  • ti si krajsa od martina sstol ale aj ona iba malino je pekna no ale si krana
  • Si. K r a v aa mas v skutocnosti rada viu cize martinu stoessel?
  • Jsi super chtěla bych vypadat jako ty !!! *14*
  • jžš jak sem si to precetka tak....se ti omlouvam to psala moje segra je to trosku cvok, promin mi *3*
  • no tak ji nech a nerikej si blbko ty blbko *10* *10* *7*
  • si dobra *3* *4* *4* *3*
  • si rostomilá *4* *4* *4* *1* *5*
  • ona chodí s xabianim poncem (marco) *4*
  • simon.taran
    Chodia spolu, a keď neveríš jukni si ich na obrázkoch a ešte niečo oni spolu chodia tajne.
  • maxi randi s kamilu je to pisane na violetta wiki-fandelaria *14* *4*
  • vypada jako kdyby mela v puse hovn**
  • a kde si to vzala ty blbko *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit