Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* Hele koko martina je lepší než ty,tini y jorge blanco jsou lepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *7* *7* *14* *7* *7*
  • Já svámi souhlasím Ludmila má hezčí oblečení než Martina Stoessel *7*
  • Ludmila + Leon -- LUDEON... I love Ludeon !!! *14*
  • Violetta (Martina) nevie spievať... spieva na playback !!
  • Mercedes je krajšia ako Martina... oveľa krajšia
  • A ví to máma?
  • HÁHÁH mercedes je hezka martina je sice hezčí ale mercedes má lepší styl na oblikaní a lepší postavu
    a fotku má hezkou nežarlete naní vy pytomí kravy :DDDDDDDDDDDDD
  • hele tini y jorge měla jsi pravdu martina i mercedes jsou stejně hezké čus koko
  • ty si uplně pi*a asi žejo protože ona se vubec nehodík leonovy ale k tomasovii *16* *16* *16* *16* *16*
  • ja jsem take vaha a take sem se narodila 5.10
  • hele holky nehádejte se
  • mercedes je strašně pěkná *4*
  • hele ty koko martina y mercedes jsou stejně pěkné.ale no a no každý má svůj názor radši už toho nechám nebo se ještě naštveš
  • Na rozdíl je Merchi trochu hezká,martina je hnusná a je blbá,ale vím že mercedes a martina jsou nejlepší kamarádky
  • Najviac by sa hodila k Jorge Blanco (León)! Boli by krásny pár *14*
  • Netvária sa ako keby bola dokonala ale je celkom pekná a tá fotka vyzerá hrozne.
  • Četla jsem ze by chtěla Ludmila (mercedes lambre) ze by jednou chtěla pracovat v Hollywoodu!
  • Je moc hezká a dobrá celebrita, jenomže ve violettě je zlá ale mně to nevadi protože tu zlou hraje moc dobře jinak je tak hezká ale ta fotka u životopisu je hrozná, jinak moc pěkná a umí tak hrozně moc dobře zpívat, a umí dobře hrát, prostě nemám slov... *4*
  • miki má pravdu sú naj kamarátky v realite *3*
  • Já to vím už dávno ale nemůžu tomu uvěřit a jsem taky nej FANYNKA serialu VIOLETTA *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit