Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protože šla na konkurz a tam ji dali zlou roli protože to umí zahrát báječně
  • Ahojte, dnes som bola na koncerte a bola tam aj mechi lambre :)
  • Mercedes ja som nevedela že fajčiš cigarety
  • Dobreeee, mne je 11 a teraz čo ? xD
    *15* *15* *15* *4* *3*
  • mate pravdu ludmila je fuj..................a violetta je najlepšia
  • ludmi si velmi krasna holka ja ta napodobnujem si ako moja sestra krasne spievaš a hodila bi si sa k diegovi z violeti ste krasne ako modelki ti a violeta pa pusa *15* *5* *7* *4*
  • Ludmila je najkrajšia na celom svete a pri tom spieva nádherne a Violetta?? fuuuuuuj ble je škaredá ako pes:DDD
    • Přesně
    • Nechápu co vidíte na Ludmile,Violetta je nejbožtější. A speciálně pro Majka a Ludmila : Já mam doma psa a je hezčí než Ludmila tak tu nekecej žádný krávoviny.
    • violetta není hnusná ale ludmila je špinava jako pes
  • no ja si mislim že vaneskaholubovavaneskafedako...,ma pravdu lebomoja sestra je majka a ludmila.a ešte si mislim že vio y tomas ma ešte večšiu pravdu lebo ma lepši a dlhši komentar.bez uražky vaneskaholubovavaneskafedako...no a ja si ešte raz mislim je ludmila naozaj dobra ale v serialu je zla ludmila bez uražky ale aj martina je obidve vedia dobre spievat.no ale ludmilu aš tak neznašam no ale dasa.
  • Mechi una muy bella y talentosa a pesar de que jugó la mala Violetta jugó muy fresco Quiero que sepas!
    Felicidades Xabiany es guapo: D *4* *4* *4* *15* *15* *15* *3* *14*
  • ti si krajsa od martina sstol ale aj ona iba malino je pekna no ale si krana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit