Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I když je Ludmila ve Violettě nafoukaná. Tak ve skutečnosti to tak určitě naní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mercedes Lambre je dobrá *4*
  • je nej z holek hodi se k xabimu a nechapu proč chodila s pablem muj nazor . *3* *14*
  • Si užasná spevačka mas super štyl *14* *14* *3* a strasne sa hodíš k Federicovy(Ruggero Pasquarelli) wow!!! *3* a prosím zmente tu foto :) *1*
    len je velká škoda ze nevieš po Slovensky alebo česky :( skoda:( *13* *9*
    • mas pravdu :) *3* *3*
  • mechi si krasná ale nemužu uvěřit že hraješ je ve filmu že si z violettou se nebavíš a jinák sete nej lepši kámošky ale ja vast mám radá ob je dve moct viš a doufam že se níkdy nebude te hadát libam vast moc chci vast níkdy videt veskutečnosti ne jen v časaku moc si to přeju si krasná i jak tini a lodo a cande y alba rico všechny nedělám rozdíle mezi spevaki nebo z bevaačky mám tě radá a tini všichny taki posilam vam pusu
  • Je užasna velmi sa mi paci ,ludmi držim palce v živote a kariere
  • hey tu sucia Mer *16*
  • ona už dávno fajčila ty si to nevedela ja už dávno už pred 78/79 dňa mi lebo ja som to zistila ked som vydela fotku kde je s Facum a v ruke drží cigaretu *1* ale aj tak je nadherná *14* ona je krásna aj bez make-upu vieš
  • To ani ja nechápem ako mohla chodiť z Pablom ty si taká pekná a on krajší je Leon
    a som zvedavá ako dlho ty ti vydrží z Xabiani Ponce De León pristane vám to *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ludmilo si velmi dobra spevacka a dobre tancujes ale mam ta rada velmi velmi velmi rada mojka mojka krasna ludmila zboznujem tvoj hlas jemni pa pa pa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší