Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fujjjj ti sii hnusučko nikdo tě tam nema ráda jak tet hraješ ve flimu tak si tam hnusna ti si misliš že jorgen ji bude nadaval oni se mají ráda kuli toblě mu vinadala že mu dala lasku a ti ji budeš tak ji ublyžuješ ne mám tě ráda ani tě nemě ráda violetta a leon a camil a franceska a tancuješ tak trdlo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* tak hle se směješ tii hhahahah
    • a) gramatika - gramatika je na úrovni první třídy , takže pokud chceš někde něco psát , tak aspoň správně
      b) Mercedes NENÍ Ludmila - toto je fanpage Mercedes Lambre a ne Ludmily Férové. Lud. je jen postava z filmu a opravdu jsem alergická na 7mi leté děti , co si myslí , že postava ze Španěska mluví Česky a že toto si 100% přečte. Mercedes je ve skutečnosti nadaná herečka a moc milá a hodná holka. A V REÁLU JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠKA S MARTINOU (VIOLETTOU). *16* *16*
    • Ale ona naozaj neni taka MERCEDES NENI LUDMILA to si zapametaj ty kr*va
    • Ti hrabe ne? Tohle je jen herečka co hraje Ludmilu a není tak hrozná Tini (Via) a Mechi (Lud) jsoi ve skutecnosti nj kamaradky! A i v serialu neni tak hrozna. A to bych chtela videt tebe jak tancujes ;)
    • BULDOG
      Jo...? Ale hlavně že máš její jmeno jako:mercedes labre radši bud ticho! *10*
  • no ja si mislim že vaneskaholubovavaneskafedako...,ma pravdu lebomoja sestra je majka a ludmila.a ešte si mislim že vio y tomas ma ešte večšiu pravdu lebo ma lepši a dlhši komentar.bez uražky vaneskaholubovavaneskafedako...no a ja si ešte raz mislim je ludmila naozaj dobra ale v serialu je zla ludmila bez uražky ale aj martina je obidve vedia dobre spievat.no ale ludmilu aš tak neznašam no ale dasa.
  • vaneskaholubovavaneskafedakova
    ty majka a ludmila myslim že oběě sou dobry krasne zpívaj jo ale violetta jr taky hezká myslim že hezči víš takže to sem nepiš ptotože mechi a tini sou nej kamosky *16* *16* *12*
  • Ahoj! já nechci nikomu nic říkat ale vážně nemůžete vědět jaká Mercedes opravdu je. Já osobně si myslím že je hodná. Každý má v skrytu duše kus dobrého člověka, ale ted k věci myslím že je hodně pěkná a talentovaná a Martina taky jsou to obě hezké a dobré holky a to že si myslíte že Violetta je hnusná a je krá** je od vás nepěkné. Ale chápu každý máte jiný názor. Martina i Mercedes se hodí k Leonovi i Tomásovi ale je to jen seriál nebo film. A jsou to kámošky ne?? tak jak leon a tomi.
    PS: Vio y Tomás *14* *14* *3* *2*
  • ludmila i violetta maji talent a obě jsou krásné tak nevím co tu řešíte *3* *14* *16*
  • Ludmila je najkrajšia na celom svete a pri tom spieva nádherne a Violetta?? fuuuuuuj ble je škaredá ako pes:DDD
    • Přesně
    • Nechápu co vidíte na Ludmile,Violetta je nejbožtější. A speciálně pro Majka a Ludmila : Já mam doma psa a je hezčí než Ludmila tak tu nekecej žádný krávoviny.
    • violetta není hnusná ale ludmila je špinava jako pes
  • mate pravdu ludmila je fuj..................a violetta je najlepšia
  • ti si krajsa od martina sstol ale aj ona iba malino je pekna no ale si krana
  • Si. K r a v aa mas v skutocnosti rada viu cize martinu stoessel?
  • Jsi super chtěla bych vypadat jako ty !!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit