-
It´s complicated
Po shlédnutí toho filmu se o Meryl nedá pochybovat (ostatně to už od začátku její kariéry):D úžasný herecký výkon, její smích, gesta, výrazy prostě nááádhera. A pokud budete v kině s trochu staršími lidmi tak se smějete od začátku až do konce i při tom, když Meryl zvrací nebo kouří trávu (víc radši neprozradím) :D *1* -
-
Re: It´s complicated
joooo to blití do šuplíku bylo goodné :)) -
-
Re: Re: It´s complicated
Hej já na to jdu až za týden :(
-
-
-
Meryl
To všechno ona je :D
- amazing
- wonderful
- sublime
- copacetic
- nailing
- mighty
- prodigious
- breathtaking
- bewildering
- bang on
- far-out
- crashing
- portentous
- terrific
- sensational
- royal
- cool
- lovely
- fab
- immense
- marvelous
- great
- gorgeous
- cracking
- stunning -
-
Re: Meryl
yeaaaah♥
-
-
BAFTA
btw, Meryl má nominaci na hlavní herečku za J&J -
-
Re: BAFTA
tak to je krása, moooc gratuluji :D
-
-
JO?
Uz je davno zima a o příjezdu Meryl se vůbec nemluví... nevite někdo bližší informace :D -
-
Re: JO?
řikalo se to nekecam přečtěte si starší příspěvky *3* -
-
Re: Re: JO?
myslíš to, jak někdo vypustil "kdy teda přijede na tu premiéru"? To přece někdo nepochopil, že na premiéry se jezdí do měst jako je Londýn, Paříž, L.A. atd...
Jinak tady myslim nikdo nic nepsal... Ale kdyby jo, a byl by k tomu nějakej zdroj, tak to si teda ráda přečtu *1* -
jak moc starší??? -
-
Re: Re: Re: JO?
No o hodne starší... řikalose ze prijede do karlovejch varu a ja tak byla o letních prázdninach a uz tam dělaly zimní výzdobu:D
-
-
-
Re: JO?
Co? to si děláš jenom srandu ne?! nebo to myslíš vážně??? ona má přijet??? -
-
taky to o tom nic nevím.... (????)
-
-
-
Best person in the world
Meryl je fakt ten nej clovek na celym svete... Cim dal, tim vic u ni obdivuju, jak se chova, mohla by byt namyslena povrchni a pysna, ale ona je mila, hodna, zalezi ji na rodine a hlavne se chova proste jako clovek a ne jako nejaka namyslena k****... Je to pani Herecka s velkym H a dama s velkym D... Toho tretiho oskara proste dostat musi!!! -
-
Re: Best person in the world
naprostý souhlas.....je to "rekordmanka" -
-
Re: Re: Best person in the world
jj *14*
-
-
-
itsc
tak co?už jste ten film viděly,já téměř...je to mazec,ale ve čt na to jdu ještě do kina *14* -
-
Re: itsc
v pátek až bohužel, ale je to už zítra *1* -
-
Re: Re: itsc
ja taky nakonec az v patek :D nahoda :D -
-
Re: Re: Re: itsc
tak už jsem to viděla v cinema....nahota nabyla:-! -
-
Re: Re: Re: Re: itsc
To myslíš ty holý ramena jo? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: itsc
Je hezká no, tak proč ten blicí smajlík k tý nahotě? -
však proč ne,hezká je na to dost,ne? -
tak to sem rada! Meryl všechno přehání:D prej Erotický scénky budu točit sama...:D *15*
-
-
-
-
-
ja du taky uz ve čt:D -
ja to uvidim az v nedeli *9*
-
-
kiss
LOL, Meryl a Sandra :D Všichni psali, že to byl francek, ale přitom to byla jenom pusa :) Bilváry všechno moc zveličujou :) -
-
Re: kiss
tj *9* *3* -
-
Re: Re: kiss
hey a kde se na ty fotky muzu cumnout??
-
-
tjn,ale fotky z toho jsou skvělý...funguje vám ten odkaz na stažení? -
tjn, ale docela slušně po ní lezla :D
-
-
It's Complicated
http://thepiratebay.org/torrent/526 8500/Its.Complicated.2009.DVDSCR.XV iD-M00DY_no_rar
odkaz na stažení It's Complicated, pokud ho ještě nemáte a sem jsem dala titulky, které na to perfektně sedí :)
http://iviiik04.webovastranka .cz/file/2548/6264_It_s_Complicated _-_titulky.srt -
-
Re: It's Complicated
jestli by vám ty titulky nešly stáhnout, tak je můžu poslat mailem. nejsem si jistá, jestli na weobvastranka.cz nemusíte bejt přihlášený...
-
-
Golden globes
Tak co lidi, kdo se budete koukat na predavani zlatych globu? Ja bohuzel nemuzu, ale urcite budu hned rano zjistovat situaci... Verim, ze letos Meryl svou nominaci promeni a ja budu zejtra nejstastnejsi clovek na svete!!! A co vy? -
-
Re: Golden globes
Tak co jak dopadla Meryl??? -
-
Re: Re: Golden globes
viz o 2 příspěvky výše :)
-
-
A na jakým to kanále je to předávání? -
No já určitě vstanu a budu u toho střídavě spát a dívat se, tak doufám, že nezavřu oči zrovna u hlavních hereckých kategorií *1*
Loni jsem kouakal na Oscary, ale Glóby budou moje premiéra *5*
Každopádně moc držim palce a určitě aspoň něco vyjde a nee jako loni, kdy jí to všechno sebrala Kate *15* -
-
Re: Re: Golden globes
A nevíš prosim tě, jestli to pak nebude třeba někde na netu ke zhlídnutí? My totiž za prvý nemáme HBO a za druhý by mě rodiče nenechali se koukat... :-( -
-
Re: Re: Re: Golden globes
tak jsem se nakonec nedívala, páč k tomu nebyl českej komentář a soustředit se ve 2 v noci, to na mě bylo nějak moc :D
Na netu nevim,, možná nějaký videa na youtube.
Ale mám dobrou zprávu, pokud jste to ještě nečetli. Letos to konečně vyšlo! Díky filmu Julie&Julia *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Golden globes
Tak to je moooooc krásný, Meryl si to za letošní prácí opravdu zasloužila (samozřejmě je skvělá vždy :D) zrovna na to koukám na simplystreet.com a co dodat, no je prostě nejlepčíííí
-
-
-
-
-
těšíte se??
tak co, jak se těšíte na It´s copmlicated?? no podle traileru to vypadá mooooc dobře, tak jsem zvědavá *1* -
-
Re: těšíte se??
já se na to do kina zas nedostanu určitě, páč se mnou nikdo nebude chtít na Meryl *9* -
-
Re: Re: těšíte se??
Já bych na to šla i sama :D Nenechala bych si Meryl za nic ujít ;) -
-
Re: Re: Re: těšíte se??
no to já kdybych bydlela v nějakým Hradci třeba, tak na to jdu taky sama, ale já jsem z malýho města,, to by na mě koukali s otevřenou pusou :D -
-
Re: Re: Re: Re: těšíte se??
NJ, koukám, že ty jseš z Ostravy (jestli je to pravda *1* ) tak tobě může bejt jedno, jestli jdeš do kina sama, ale v našem městě chodí do kina 20 lidí, takže jako moc se mi neche přdávat se k tý skupince padesátníků :)
Já teda čekám na titulky až budou no.. koukat se na to v angličtině a mít z toho půlku, to se mi moc nechce :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: těšíte se??
*1* tak to je taky good *1* Přece jenom v tom našm drogovým doupěti sama chodit nebudu :D ještě mě někdo zatáhne do křoví a co pak.. To mi nějaká |Meryl asi nepomůže :) -
Nejsem z Ostravy, jsem z malého městečka kousek od ostravy XD máme tam kino hvězda a nechodí tam ani těch 20 lidí XD
-
-
Re: Re: Re: Re: těšíte se??
no,já už to viděla...je do super *3* *14* -
-
prý nějaká. Žádná nějaká, ale Velká Meryl XD -
na titulky je podle mě jetě brzo, ale už jsem zapsala požadavek,, takže už by to mělo bejt v povědomí :D
já teda veškerý torrenty stahuju z http://thepiratebay.org/.. stahuje tam podle mě i docela dost lidí -
já sem taky byla,ale nemám k tomu titulky.musíš si ale stáhnou torrnet,a pak si na google.com zadat to vyhledávače it's complicated free torrent a to ti tam už vyjede -
LOL, šak ti může být jedno, esli se na tebe koukají nebo ne. Je to tvoje věc.
Fakt???? A kdes to stáhla??? Já už se na to třepu XD
-
-
-
-
-