-
Re: Kontakt na Meryl Streep
a co bys si chtěla adresu nebo číslo??? *3* *14* *7* *14* -
Re: Vlasy
Meryl je přírodní světle hnědovláska ale na některých fotkách vypadá že je blondýna no prostě má takový zvláštně krásně barevný vlasy! *14* *14* -
Re: Re: Re: Mamma mia
má je takový já nevim jsou blondatý a světle hnědý tak když si to spojíš tak z toho vznikne taková světlejší hnědá! Ale občas se i obarvovala na hnědo dokonce i na blondato! *14* *14* *3* *1* -
Re: Mamma mia
jj Meryl měla paruku v Mamma mia! *14* -
Re: Re: Re: Julie a Julia
ten film je úúžasnej je o dvou ženách (Amy Adams a Meryl Streep) Meryl se chce stát kuchařkou ale neumí vařit tak jde do školy (neumí udělat ani palačinku) *1* no a Amy uvidí Meryl v televizi a skusí vařit podle ni a bude se dít hrozně moc věcí a nakonec to skounčí dobře! dyžtak se koukni na videa ze simplystreep tam to uvidíš a je to velikánská sranda! *14* *1* *1* *1* *14* *15* -
Kontakt na Meryl Streep
Ahoj lidi,máte někdo na Meryl nějaký kontakt????? -
Re: otazka
já se koukala a nemá.Ale upa bych ho chtěla -
Re: Re: Re: 5.7.
Ahoj děcka,hej ta jediná správná věc podle mě byla lepší.Ale bylo to děsně smutný.Jak se předávkovala....:( -
Vlasy
Meryl je přirodní blondýna?? -
Re: Re: Re: Re: Pierce+Meryl
Jo, to je fakt. S tou postelí souhlasím. *3* -
Re: Re: Julie a Julia
A o čem to je? -
Re: Re: Mamma mia
A normálně je má tmavší,ne?? -
Re: Mamma mia
JJ tolik vlasů nemá *1* nic ve zlém *14* -
Mamma mia
Je pravda,že Meryl měla v Mamma mia paruku?? *7* -
Otázka!
Prosím mám otázku kde stáhnout filmy s Meryl? *14* -
Re: Julie a Julia
Já taky!!! *14* *14* *14* *14* *14* *7* *15* -
Julie a Julia
Kdo půjde do kina na film s Meryl Julie a Julia??? JÁ TEDA URČITĚ!!!!!!! *1* *3* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Pierce+Meryl
Pierce není zas tak mladej!!! Ale jsem ráda že si rozuměly při natáčení a zase jsem ráda že má Meryl Dona! *14* -
Re: Pierce+Meryl
Já si teda myslim, že je dobře, že je s Donem. Ale zase, Pierce by se kni taky moc moc moc hodil, a o moc mladší nejní *4* -
Otazka
Proč tam Meryl měla 116 fotek a teď tam ma jen 103??? *7*