-
kilos
vždyť je to fuk i tak je super!! né?? *3* -
-
Re: kilos
no jasňéééééé :D *14* -
-
Re: Re: kilos
pro caokyspeed-že váží 62.Taky jsem to četla já si jí totiž nedovedu představit jak váží 72 kilo *7* ale i tak je super *14* -
-
Re: Re: Re: kilos
jj je krásná, hubená, štíhlá, užasná, nádherná, překrásná, dokonalá......... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kilos
Přesně!! *4* -
Re: Re: Re: Re: kilos
to,že váží 72 kilo,neznaméná že není hubená a krásná *4*
-
-
-
-
-
Ona...
Ona.... Ani nevím co o ní napsat protože se to ani napsat nedá, nevím jak jí nazvat protože na ní slovo neexistuje.... Ona prostě je nejlepší herečka na světě!!! Paní herečka!!! Fakt nemám slov, hrát tak jako ona neumí nikdo. Kam se hrabe nějaká Ashley Tisdale atd.... *4* -
-
Re: Ona...
Ona je skvělá, je to královna Hollywoodu =) Z mladých hereček na ni má jen Dakota Fanning =) ♥
-
-
...
ahojky lidičky! víte, že meryl má kocourka!!! krásnýho!! *14* -
-
Re: ...
jé a jak to víš? -
-
Re: Re: ...
Jo? Někdo myslím říkal, že má psa.. Nebo obojí? *4* -
-
Re: Re: Re: ...
Meryl má obojí :) Teda vím,že měla,ale nejsem si jistá,že stále má :) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
A nevis jak se jmenují?A psa ma retrivra ne?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Co se zas stalo posinte?No raci mi to napis ve vzkazech!! *3* -
Tak nezjistím,už není jak....the end -
Bys mila moooc hodna zlato!!! *3* *1* -
Jejky to nwm,ale můžu zjistit :)
-
-
-
-
-
-
happy birthday
HAPPY BIRTHDAY MERYL !!!
All the best.
I love you because are the best actress on the world.
Meryl je úplně skvělá.
*14* *14* *15* -
its comlicated
Je to upleně užasnýýýý!! *14* *14* Už mam njoblíbenější filmy tři:D *14* *14* *14* *14* Ten zadek byl fakt dobrej:D *15* *1* čí asi byl:D *1* Ona to zahrála tak ůžasně *14* *14* -
nejlepší herečka a to bezkonkurenčně-hvězda,slušná a bez skandálů.přitom krásná žena *4* *6*
-
Oscar
Meryl získala svou 15. nimonaci na Oscara!! A to za hlavní roli ve filmu Doubt. Spolu s Meryl jsou v nominaci Anne Hathaway, Angelina Jolie, Kate Winslet a Melissa Leo.
22. úrona držíme všechny palce *14* -
-
Re: Oscar
.. štěstím bez sebe *14* *14* *14*
jinak Doibt je nominovaný i za scénář, Philip Seymour Hoffman v kategorii herec ve vedlejší roli, Amy Adams a Viola Davis jako nejlepší herečky ve vedlejší roli *3* -
-
Re: Re: Oscar
Rozhodně to bude zajímavý a bude tam velká bitka. I v ostatních kategoriích, jak jsem tak koukala. Ale strašně jí to přeju. Vždyť to už neni možný, aby odcházela pořád s prázdnou... Connery má taky Oscara jen proto, že to je Connery *1*
-
-
-
MAMMA MIA
V mamma mia je bezkonkurenčně nejlepší!..je skvělá prostě! *3* *1* -
-
Re: MAMMA MIA
to jo bez ni by ten film byl suchej..ona září vsude fakt v kazdym filmu kde je meryl tam je záře *1* -
Re: MAMMA MIA
To si taky myslim,ty jo ten věk bych do ní neřekla............ *3*
-
-
hodiny
nevite nekdo jestly se v hodinach zabije? -
-
Re: hodiny
to nevim ale vite ze s e sni toci nekolik novych filmku??sem zvedava *3* -
-
Re: Re: hodiny
já se rozhodně těším na film od Nancy Meyers, od ní je film vždycky záruka :) -
-
Re: Re: Re: hodiny
Prej chtějí natáčet MAMA MIA 2.
a meryl už jim na to kývla *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hodiny
NJ, ale to si nějak neumim představit... O čem by to jako bylo? Podle mě by to bylo divný.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hodiny
Taky jsem přemýšlla o čm by to asi tak bylo no.... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: hodiny
přesně to si taky myslim *9*
-
-
-
-
-
Re: hodiny
nezabije -
-
Re: Re: hodiny
dekuuuju!!!! *14* *14*
-
-
-
Téma:
Jakej film s Meryl máte nejraději?? *4* -
-
Re: Téma:
to jě těžký,... některý mám ráda jenom kvůli ní, některý ocenuju po významové stránce a zpracování a některé mám ráda jako zábavu. Ale mezi nezapomenutelné zážitky patří: Kramer vs Kramer, Sophie's choice, Out of Africa, Silkwood, Death becomes her, The Bridges of Madison County, Adaptation, The Hours, The Devil Wears Prada, Mamma Mia!, Doubt.. -
dabel nosi pradu to je jasny.. *1* ale jako neda s erict jen jeden ona je uzasna vsude.. *3* ale njeoblibenejsi je dabel nosi pradu nu...a co ty? -
-
Re: Re: Téma:
zatim mama mia ďábel nosí pradu- dostanu k naroskám ;-) *3* -
-
Re: Re: Re: Téma:
wow!!tak to si ten darek poradne uzi!!!vsechno nejlepsi!! *1* *5*
-
-
-
muj Prime!!! *14* -
To není jjednoznačné *3* -
-
Re: Re: Téma:
tak jich klidně řekni vic! *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Téma:
Např: Hodiny, Sofiina volba, Divoká řeka, Smrt jí sluší, Mamma Mia atd atd *1* Ale zase v Manchurianským kandidátovi hrála výbornou slizačku... *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Téma:
Tak už sem ty hodiny dokoukala ale zjistila jsem, že to asi ještě neni moc promě pochopit to atd.. no nektery věci *4*
-
-
-
-