-
otáuka
Hele lidičky chtěla jsem se jenom zeptat jestli některou z vás napadlo poslat Meryl dopis a jestli jste to uskutečnily???? *7* -
-
Re: otáuka
mě už to mockrát napadlo,ale adresu mám jen do LA,takže nevím no
-
-
prosííííím
hele chodi sem ještě sandy *7* -
Trapas
lidi měla někdy Meryl v životě nějaky trapas nebo tak? jakože to třeba bylo v novinách?dík *7* -
-
Re: Trapas
Tak třeba... No, podezřívání, že ma něco s Piercem a pusa se Sandrou... určitě toho bylo vic ale žadnej velkej trapas... taky když ji umřel snoubenec to muselo bejt všude... vždycky si řikam, že je to její jediná smůlA v životě... Jinak ma na vš štěstí.... *14* *9* -
-
Re: Re: Trapas
svatáááá prvda a nevíš jestli sem chodí sendy *7* -
-
Re: Re: Re: Trapas
no,že má ve všem štěstí?je 16 krát nominovaná na oscara a má jen dva....to není moc velký štěstí *3* *9* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Trapas
To není o štěstí to je o tom že tu porotu vždycky někdo vožere a oni potom vybýraj blbě!!!!!!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Trapas
ale víš co! nejvíc nominovaná herečka, to neni uplně smula ne? *7* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Trapas
jo,přesně.třeba Sandra.Zlatá malina a Oscar....kravina roku
-
-
-
-
-
-
ČT 2
dívali jste se někdo ve čtvrtek na Zítra nehrajeme? hrálo to kolem 22.00 na ČT 2 já jsem během 15 minut usla takže z toho nic nemám, to asi že to bylo nadabovaný a navíc nejsem moc noční tvor *1* *1* -
-
Re: ČT 2
no ja to mam na dvd, takže ne... *1* -
-
Re: Re: ČT 2
tady se někdo má .... jen tiše závidím -
-
Re: Re: Re: ČT 2
*14* *1*
-
-
Re: Re: ČT 2
tady se někdo má....
-
-
-
no koment
to byste nevěřili jak jsem na sebe nasraná, že dokážu zapomenout na tak významnou věc jako předávání oskarů, věřili byste tomu? já tomu ještě teď nemůžu uvěřit, že jsem to prošvihla, až ráno v rádiu slyším, že Avatar nevyhrál a že Sandra ho má doma, asi je toho na mě poslední dobou moc... ale jediné co vím je, že se alespoň jednou v životě na to pojedu do LA podívat:D samozřejmě asi ne až úplně do sálu ale alespoň u povzdálí:D jen doufám že to stihnu dokud bude Meryl pořád hrát:D -
-
Re: no koment
ale jo ja tam pojedu s tebou, nebo ti pošlu pozvánku:D -
-
Re: Re: no koment
ok, takže to abych začala šetřit na letenku:D -
-
Re: Re: Re: no koment
Dneska do NY stojí letenka jenom 10 000..takže to není zas tak hrozny:) -
-
Re: Re: Re: Re: no koment
tak to ještě celkem jde :D *1* -
Re: Re: Re: Re: no koment
Tolik ne seženeš to za 9000 *15* *1*
-
-
-
-
-
ahoj
ahoj holky jak se máte napište mi to číslem 10nejlepší 1nejhorší ja tak na 8. -
neví někdo,jestli meryl byldlí v LA nebo v NYC,protože všechny fotky má z NYC,přitom v rozhovoru říkala,dům v NYC prodala.. -
-
Re: bydliště
když říká, že ho prodala, tak ho asi prodala :P -
-
Re: Re: bydliště
bydlí v new yorku!!! *4* -
-
Re: Re: Re: bydliště
jak může bydlet v NY,když ho prodala? -
-
Re: Re: Re: Re: bydliště
že by v jiným domě? ale nechci moc filosofovat... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bydliště
sandy ty to víš? *7* řikej! -
Holky holky :D -
takže o.k.dejme timu že v NYC..tak to musela docela dloho letět na oscary
-
-
-
-
-
-
pls
zpráva pro zavisce! :mohla by sisem dat přímo odkaz(link) na ten rozhovor? Moc prosim prosim!
*14* -
-
Re: pls
http://www.video.simplystreepmedia. com/view/661/academy-awards-2010/ když tak můžeš zkusit tohle *1* -
na jaký na xoutube nebo na idnes??
*7* -
-
Re: Re: pls
tj jedno na to idnes:D -
-
Re: Re: Re: pls
http://kultura.idnes.cz/meryl-stree pova-kdybych-nebyla-herecka-kreslil a-bych-komiksy-puk-/filmvideo.asp?c =A090310_195053_filmvideo_jaz to je na idnes :D
-
-
-
na jaký na xoutube nebo na idnes??
*7*
-
-
ahujky
Haló? lidi viděli ste rozhovor s Merylkou na you tube( red carper) potvrdila že se na ní sandra stou pusou nasála:D prej meryl: U know, She loves me She hates me, She was kissing me at the last show!:D -
ehmehm
holky já sem tu taky tak mě laskavě odepisujte dk -
-
Re: ehmehm
Možná, že kdyby si se na diskuzi Meryl Streep, bavila o Meryl Streep tak by ti někdo odepsal!!!!!!! Když chceš se někoho zeptat jak se má registruj se napiš mu do vzkazů!!!! Proč to neděláš??? *7* -
-
Re: Re: ehmehm
psala sem už na jinou diskuzi že za MĚSÍÍÍÍC -
-
Re: Re: Re: ehmehm
Mimi, čaoky má pravdu -
-
Re: Re: Re: Re: ehmehm
já vím sandy ale my budeme mít novej PC už v úterý tak se nejdéle do týdne přihlásím jj.
-
-
-
-
Re: ehmehm
:D Ahoj mimísku :) -
-
Re: Re: ehmehm
jak se máš a co ve škole *7*
-
-