-
julie
dneska jsem si koupila knížku J&J a je úplně skvěla.....moc doporučuji -
-
Re: julie
Nevíš, kde sehnat Dům duchů film??? Nikde to není v češtině *8* -
-
Re: Re: julie
V češtině neeeeeeeeeeeeeeeee,, Meryl mluví nějaká kačena.. Dej si originál! To je vždycky mnohem lepší -
-
Re: Re: Re: julie
hej to je jasný,originál je prostě originál.....já jen že se sandy ptala *3* hej,je ti někdo z olomouce? -
-
Re: Re: Re: Re: julie
no já mám koupený originál DVD z trafiky jak to onehdá vyšlo a titulky tam sice jsou, ale nejde originální zvuková stopa,, takže stejně na nic *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: julie
Jasný, dík :-) -
To už je dlouho,,, Sandy, prohledej internet, někde ty levný DVDprodávaj na stránkách, ale musela by ses trocu víc podívat... Zkoušela jsem se podívat na CZ torrent, ale tam to neni... -
a kdy to vyšlo? -
Jaj, ale pořád nwm, kde to mám sehnat XD
-
-
-
-
Re: Re: julie
já to mám v češtině......já jsem si to nahrávala na dvd,když to běželo v tv..
-
-
-
New
Mám smutnou zprávu.Meryl tam nebude,ale nemůžu říct podrobnosti,jsem vázána slibem mlčení... -
-
Re: New
:-( ach jo.....tak naše expedice padá...ah jo...tak to se to určitě bude psát v novinách,ne? -
-
Re: Re: New
Tak to nwm, ale doufám, že ne -
-
Re: Re: Re: New
jen doufám,že není nijak nemocná *9* -
-
Re: Re: Re: Re: New
Spíš je ten důvot hodně osobní. Jen jsem teda chtěla říct, že v Londýně není a v Římě pravděpodobně taky ne -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New
já hlavně doufám, že to není nic važnýho... *7* -
Ano, ale už to nebudu rozebírat, ok??? -
osobní?
-
-
-
-
-
-
londýn
hej,zítra podnikám výpravu s názvem:pěšky do říma,kdo se přidá? -
-
Re: londýn
to bys měla teda radši vyrazit dřív, když tam má být pozítří *1* -
-
Re: Re: londýn
jdu do toho.kde a v kolik ??? -
-
Re: Re: Re: londýn
no,kde bydlíš,navrhuju zítra,v 19:00 v mikulově,na hranicích česka,rakouska a slovenska.....ráno bychom tam mohli být *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: londýn
Já bych do toho šla, jen problém s money money money XD Ona tam bude týden :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: londýn
jako,nevím nevím,no,šak Meryl taky spávala v londýně v Green parku pod stromem *1* -
Já mám sotva stovku :( ale snad by máma něco přispěla.myslíš,že ty 3 litry by stačily????tam i zpět???a co spaní??? -
no,já mám jen tři litry:-( jak si na tom ty?
-
-
-
-
-
-
Londýn a Řím
Hej lidičky, máte velkou šanci ji vidět, pze zítra je v Londýně a hned pozítří bude v Římě, a to asi na týden XD Kdo jede??? -
-
Re: Londýn a Řím
já bych chtěla, ale naši by mi to nepovolili, přece jenom je mi teprv 14... ale asi mě to bude štvát ještě dlouho, že je Meryl tak blízko a já jí stejně nemůžu vidět... *9* *9* *9* -
Re: Londýn a Řím
londyn?=)tam chci studovat vysku
-
-
Pláč
Hej lidičky, u kterého filmu s Meryl jste brečeli??? Já totiž zatím u všech, které jsem s ní viděla... Nejvíc asi u Sophiiny volby *9* -
-
Re: Pláč
Já u Sophiiny volby snad ani ne, jen jsem nemohla dejchat *4* -
-
Re: Re: Pláč
jediná správná věc....jak na konci umře *9* -
-
Re: Re: Re: Pláč
Hej,buďte vklidu, ještě jste na tom dobře, to já brečela i u odvlečen, jaká tam byla cool mrcha *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Pláč
já sem brečela snad i u prime a DWP já ani nwm proč, ale tya filmy s Meryl mi fakt dávaj... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pláč
XD neber boží slova nadarmo iviik -
pro Kristovy rány, ženský! Jakteda vypadáte u opravdovýho drasťáku? To je dneska mládež *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Pláč
Tak to bych tě nechtěla vidět třeba u takový Zelený míle.. To by tě asi odvezli což? *1* *5* -
-
Já to viděla a bulela jsem,mno XD
-
-
-
-
-
Re: Pláč
Nejvíc Madisonské mosty :(
-
-
ODVLEČEN
Před chvílí jsem skoukla odvlečen a už vím,čím budu.Budu tajná agentka SIA,ale pozor,je to TAJNÉ XD *14* -
-
Re: ODVLEČEN
jooo, Odvlečen je goodné! Ale Meryl tam mohla dostat vícero prostoru.. Solidní mrcha *5* -
-
Re: Re: ODVLEČEN
Poc budes Sandy SIA?? *7* ty si chcela byt herecka ne?? -
-
Re: Re: Re: ODVLEČEN
Jasně solidní mrcha,dobrej název XD já měla chuť ji za tu nespravedlnost odstřelit,ale tato práce by se mi líbila.Hele,co je tomu podobné?Jaká práce???A Barčo: Jasně,že herečka,ale já budo to i to.Ve dne herečka,v noci tajná agentka SIA XD -
-
Re: Re: Re: Re: ODVLEČEN
A smím se zeptat, co je to SIA, holči? :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ODVLEČEN
*1* -
Jaj, jo, XD trochu sek ,mno XD -
NJ, viděla no, ta jistá organizace se jmenuje CIA... Angličtina má malinko jiné vyslovování hlásek *3* To se dá i odvodit, že SIA nic není :P -
Dyť si viděla odvlečen XD tam to je XD pracovala bych jak meryl a byla bych mrcha ještě solidnější XD
-
-
-
-
-
Re: ODVLEČEN
já skoukávám marvinův pokoj v originále:-P
lahoda *14*
-
-
Mad & Mary
Jestli jste někdo viděl i film Ďáblice i Smrt jí sluší,tak byste mi mohli říct,jaký je rozdíl mezi povahou Mad a Mary.Mi příjdou stejné,ale moje kámoška mi řekla,že nemám nic společného s Mary,ale s Madeline mám dost.Tak bych ráda věděla,jaký je mezi nima rozdíl.Jen Mary se mi zdá víc rozmazlená XD -
-
Re: Mad & Mary
já jsem viděla smrt jí sluší-je to jeden s mých oblíbených...a řekla bych že Mary není rozmazlená,jen to um skvěle zahrát -
-
Re: Re: Mad & Mary
NN,já nemyslela Mary jako Meryl,ale Mary jako Mary Fischer z filmu ďáblice :) Jinak Mary Streep není rozmazlená XD -
-
Re: Re: Re: Mad & Mary
jo ahá,já myslela jako Mary Louisa.... *3* tak to nevím,no,jak je na tom Mary -
-
Re: Re: Re: Re: Mad & Mary
ona není Mary Louisa,ale Mary Louise :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mad & Mary
no,o to jedno pismenko.... *1*
-
-
-
-
-
-
J&J
Sandy, když už jsi byla na Julii, je to s titulkama nebo je to už dabovaný? Na ČSFD u toho v závorce píšou CZ, tak nevim, jestli to je myšlený CZ titulky nebo jazyk.... -
-
Re: J&J
Titulky :-) Tím dabováním to zase skazí XD -
-
Re: Re: J&J
tyjo, prostě uff *15* Nooo t je mi jasný.. Když vidíš film nejdřív s titulkama a pak dabovanej, je to utrpení...
Vidělas Vzpomínky na Afriku v originále? Bomba!!! Hudečkovou nemůžu slyšet *1* -
-
Re: Re: Re: J&J
Jo,to je utrpení :-) Já už se na to dabované dívat nebudu,pze ten hlas,co tam Mary měla,tak ten byl fakt žůžo XD strašbě standovní XD -
-
Re: Re: Re: Re: J&J
já mám taky nejraději originály,ale hlas Zlaty Adamovské k Meryl docela sedí...nadabovala 98% jejich filmů.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: J&J
Adamovská je fajn,příjde mi sympatická :-) A k Meryl sedí,to je pravda :) -
mě se to líbí oboje,i s Adamovskou i s titulkami....ale Meryl je Meryl.... *14* -
Me se Adamovska libila uz predtim nez sem znama meryl a ted ji dabuje takze se mi to libi XDD ja kdyz sou tam ty titulky tak to nestiham cist XD
-
-
-
-
-
-
m
docela mrtvo....už jste někdo viděli film s Meryl a Mammie Ten večer? -
-
Re: m
Já ne,ale fifakovaterka jo XD tys to viděla?meryl se mi tam nelíbí XD -
-
Re: Re: m
Mě taky moc ne -
-
Re: Re: Re: m
páč tam hraje stařenu :P -
-
Re: Re: Re: Re: m
Jeje,já si to spletla s výkřik do tmy :) tak todle terka neviděla,myslím XD a jaká tam je mamie? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: m
Ale obe dve tam vypadai starsi nez normalne!! -
byly tam i celý filmy, ale už jsou myslim smazaný -
z youtube-tam jsou ukázky -
Faktiš?jak víš,že je skvělá,když jsi to neviděla?? :) -
no,já to ještě neviděla,mammie je tam hezká a Meryl je tam jako vždycky-skvělá
-
-
-
-
-
-
Mazie
Miluju svoji sestřičku Mazie Gummer.Ona a Lou jsou prostě nejvíííc!!!I ♥ my family!!! *14* -
-
Re: Mazie
koukám, že tady vládne docela schýza *1* -
-
Re: Re: Mazie
hehe nn XD něco jinýho v tom je XD -
-
Re: Re: Re: Mazie
já už se v tom začínám docela ztrácet....tak jak to teda s tebou sandy je? -
-
Re: Re: Re: Re: Mazie
Mazie Gummer je moje step sis.Lou je moje sestřenka a Meryl moje auntie *14* Jsme s Maz good friens a ona mě zařadila do své rodiny XD Tak už jsem hold Sandy Clarissa Velson Gummer :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mazie
Náhodou je to jednoduchý *1* -
*1* Sandy ty to mas slozity *1* -
Hehe,nn nepatřila.Není to moje rodina,jen Maz je moje kámoška a jsem jako její ségra,říká XD tak teď už jo XD -
Dyť řikám schýza *5* -
a dřív se nepatřila? -
Prostě už patřím do jejich rodiny XD -
*1* neříkám,že to nějak chápu,ale je to super *4*
-
-
-
-