-
Mamma mia
Je pravda,že Meryl měla v Mamma mia paruku?? *7* -
-
Re: Mamma mia
někde sem četla, že to je příčes ale nevim *4* -
jj Meryl měla paruku v Mamma mia! *14* -
JJ tolik vlasů nemá *1* nic ve zlém *14* -
-
Re: Re: Mamma mia
A normálně je má tmavší,ne?? -
-
Re: Re: Re: Mamma mia
má je takový já nevim jsou blondatý a světle hnědý tak když si to spojíš tak z toho vznikne taková světlejší hnědá! Ale občas se i obarvovala na hnědo dokonce i na blondato! *14* *14* *3* *1*
-
-
-
-
Otázka!
Prosím mám otázku kde stáhnout filmy s Meryl? *14* -
Julie a Julia
Kdo půjde do kina na film s Meryl Julie a Julia??? JÁ TEDA URČITĚ!!!!!!! *1* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Julie a Julia
Já taky!!! *14* *14* *14* *14* *14* *7* *15* -
-
Re: Re: Julie a Julia
A o čem to je? -
-
Re: Re: Re: Julie a Julia
ten film je úúžasnej je o dvou ženách (Amy Adams a Meryl Streep) Meryl se chce stát kuchařkou ale neumí vařit tak jde do školy (neumí udělat ani palačinku) *1* no a Amy uvidí Meryl v televizi a skusí vařit podle ni a bude se dít hrozně moc věcí a nakonec to skounčí dobře! dyžtak se koukni na videa ze simplystreep tam to uvidíš a je to velikánská sranda! *14* *1* *1* *1* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Julie a Julia
A nevíte kdy by tenhle film měl být u nás v čechách já bych ho chtěla moc vidět předem děkuji za odpověď. -
S Amy hrála už i v Pochybách ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Julie a Julia
jj hrála
*14*
-
-
S AMY HRÁLA UŽ I V POCHYBÁCH NE???
-
-
-
-
-
Pierce+Meryl
Hele ze je skoda ze se Pierce s Meryl nedali dohromady?! *14* *1* -
-
Re: Pierce+Meryl
Já si teda myslim, že je dobře, že je s Donem. Ale zase, Pierce by se kni taky moc moc moc hodil, a o moc mladší nejní *4* -
-
Re: Re: Pierce+Meryl
Pierce není zas tak mladej!!! Ale jsem ráda že si rozuměly při natáčení a zase jsem ráda že má Meryl Dona! *14*
-
-
já jsem štastná že Meryl má Dona. Moc jim to spolu sluší s Piercem si sice rozumí ale s Donem vypadá líp hlavně že je štastná!!! *14* *14* *14* *4* -
-
A stejně je na ňu moc mladej!! -
-
Otazka
Proč tam Meryl měla 116 fotek a teď tam ma jen 103??? *7*
-
-
-
No tak to já myslim, že ani náhodou! *8* -
-
Proč? *3* -
-
Re: Re: Re: Pierce+Meryl
Protože to k ní nejde. A když spolu nějaký lidi pracujou, neznamená to hned, že spolu musej rovnou líst do postele -
-
Re: Re: Re: Re: Pierce+Meryl
Jo, to je fakt. S tou postelí souhlasím. *3*
-
-
-
-
Jo, slušelo by jim to spolu, ale hlavně, že jsou šťastní. *4*
-
-
Otazka
Nevite jestli ma Meryl oficialni stranky?? *7* -
-
Re: Otazka
ahoj jo Meryl má oficiální stránky na www.simplystreep.com *3* -
Re: Otazka
Jako jestli se s ni da normalně bavit??
Bych rekla ze ne *13*
-
-
Pochyby
Mám pro vás novinku no nevím možná to už někdo víte ale někdy minulí týden byly poslány dvd pochyby do půjčoven tak se kouknětě jo a film julie a julia bude v kinech od 29. září tak zatím. *4* -
-
Re: Pochyby
Něco pro vás mám! Film Pochyby zdarma na: http://meryl-streep.blog.cz/rubrika /doubt - tam zadejte celý film a koukejte se *14* -
-
Re: Re: Pochyby
dik za tip uzc sem to zhlidla.Sice to moc nechapu,ale to v mim pripade neni vyjimkou *1*Ale Meryl to tam moc nesluselo ale zahrala to hezky(jako obvykle) *14* -
-
Re: Re: Re: Pochyby
hele a nevis este kde se da zadax shlidnout dabel nosí pradu??Ja to nemuzu nikde najit!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Pochyby
skus tohle --- http://filmy.kinotip.cz/dabel-nosi- pradu-2006/ *14* *4* -
-
Ďábel nosí Pradu
Uz sem to zkoukla a mocinky se mi ten film libil!!! *14* Meryl to tam hrozně slušelo!!!Ten kobec sem opet moc nepochopila *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pochyby
Moc dik za tu stranku,si zlato *14* -
a jo!!!ale dit si byla tak jista !!!A rekla ze jak odesel tak se tim proznal a ted ma nejaky pochyby ... *9* -
No myslí, že udělala chybu když ho odehnala, chápeš? Že o tom pochybuje. Když ho podezírala z toho, že zneužívá černošskýho chlapce.
-
-
Re: Re: Re: Re: Pochyby
www.kinotip.cz tam si to vyhledej! A co nechápeš na těch pochybách? *7* -
-
no vsecko!!hlavne ten konec jak se tam rozbreci a rekne ze ma ty pochyby nebo co!!!
-
-
-
-
-
-
otazka
ma meryl facebook??? *7* -
-
Re: otazka
já se koukala a nemá.Ale upa bych ho chtěla
-
-
5.7.
V neděli 5.7. dávaj na Primě odpoledne Vzpomínky na Afriku, a pak večer Jedinou správnou věc.*3* Já vám teda nevim, ale podle mě tenhle film televizi ještě nikdy nebyl... -
-
Re: 5.7.
Divali ste se na tu Jedinou správnou věc??Já jo a bylo to celkem smutny!Ale tu Vzpominku na Afriku sem propasla o cem to bylo?? *3* *7* -
-
Re: Re: 5.7.
Ty byly krásný!! Robert Redford byl hustej! ale Meryl mi tam bylo docela líto! krásnej film! prej to má 7 oskarů!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: 5.7.
Ahoj děcka,hej ta jediná správná věc podle mě byla lepší.Ale bylo to děsně smutný.Jak se předávkovala....:(
-
-
-
Víc se asi těším na ty vzpomínky na afriku rodiče říkali, že je to krásnej film! *14* -
Jéééé! supr já už se těšim!!!! *14* *14* *14* *1* *14* *14* *15*
-
-
Happy Birthday =o)
Všechno nej nej nej =o) k narozeninám =o) -
Pochyby
Hele byl film Pochyby už v kinech???? *7* -
-
Re: Pochyby
Dááávno *3*
-