-
misa je jednicka
udelala jsem velkou chybu ze jsem mu neposlala v nedeli hlas a radci se divala na hokej to udelala asi vsichni miso promin MILUJU TE -
Míša Foret
Ahoj Míšo moc mě mrzí žes vypadl. -
Jen Tobě
Jsi takový SUPER , škoda že jsi nepostoupil !!!!!!!!!!!!!! Máme tě rádi tak na svoje fanynky nezapomen!!! -
nenávist
no nazdar ja te ze srdce nenavidim a sem moc stastna ze si ze souteze cesko hleda superstar 2 uz vypadl nazdař elis ! -
Michaela Foret
Je škoda,že vypadl.Má nádherný hlas a je prostě.......no k sežrání!!!Je to nejnádhernější kluk,kterého jsem kdy v žuvotě viděla. -
to neni mozne
nevim proc vypadl ten foret a e treba ali amiri sice zpiva hezky ale d supestar se nehodi doufam ze se mt povede dobre a zev udela nejakou karieru cus bara -
Čus Myšatko,je sice škoda,žes vypad,ale svět se kvůli tomu bourat nebude,co? budu ráda,když mi napíšeš nějaký mejlík na berunecka@seznam.cz nebo sms na 737 859814. mám totiž něco v plánu,ale zatím je to jen v mé hlavě. Nechám rozhodnutí na tobě. tak zatím pápá
-
POSÍLÁM TI PUSU
-
dopísek
Ahoj.Chtěla bych vzkázat michalovi Foretovi,že mu přeju hodně štěstí A AŤ TI TO VIJDE.MILUJU TĚ. -
Je úžasný!!