Přejít na výpis diskuzí

Michael Foret

OSOBNOST 31.12.2006 
577 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mišáčkovi

Miško,jsi nejlepší.Prostě naše SUPERSTAR.
  • Pro nasi Superstar

Ahoj Mišačku,chci Ti napsat,že si ten nejhezčí,kluk na světě!!!Maš ten nejkrásnější hlas z celé Superstár!!!A i kdybys náhodou,ale to opravdu jen náhodou nevyhral,tak se prosadíš...Budu Ti nadále posílat plno sms a držet Ti palce...Mam tě moc ráda!!!!!! PS:Né,že by mi bylo 15.let,ale trochu mě překvapilo,že je pro Tebe 15-letá holka mladá...Vždy´t neji o nic starší...
  • Míšánek!

Ahojky Miško!Jsi super,nějakej Horváth ti nesahá ani po kotníky a srovnávání tebe se Samerem je BLBOST!!!Protože ty jsi prostě superstar.Držím ti paleč a posílám SMS.Musíš vyhrát!!!!
  • !!!!

Je hroznej!!!!
  • misanek

ahoj miso si vazne docela dobry zpevak,ale nikdy ti nesedne ta pisnicka kterou si vyberes.jindy si zas jak skuseny zpevak kterej je skusenej jak kaja gotu ale jinak ti docela fandim pa niki
  • Hrozně se směje jak debil a je to ichtil nevim co si o sobě myslí!a taky zkazil to On my head já kdybych byla Danem Bártou tak mu dám přes držku!
  • Motto

Míša je prostě jednička!!!!!!Je prostě super!!!!!!!!!!
  • ahojky mám tě moc ráda a fandím ti
  • ČAU

Čau Michale!Nevim jestli si to někdy vůbec přečteš ale to nevadí..Chci ti jen říct, že seš podle mě fakt hezkej a dokonce umíš i zpívat!Asi tě zklamu, ale na Superstar to nebude..ale druhý nebo třetí místo ti sedne..a taky doufám, že mě za chvíli neomrzíš jako sámer..měj se a určitě si koupim(nebo spíš vypálim tvoje cédo)
  • superstar

ahoj michale zpivas docela dobre a ses docela dobrej frajer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit