-
Jsi nej!
Jsi uplně nejlepší!Máš nádhernej úsměv!Moc ti fandím a držím palečky! -
Mišáček Foret
Mišáčku jsi prostě sladkej,milej,nádherneej no prostě jsi úžasnej pa Michaela -
držím ti všechny palečky!!!!!!!!maš nádherňoučkej úsměv.
-
jseš dobrý zpěvák
myslim ze jsi fakt dost dobrý a hodně ti fandím.Nevím co si o tobě myslí ostatní,ale pro mě jsi skvělý a krásný kluk.Je to pro tebe určitě velká změna.Já bych se nikdy neodvážila.Už budu končit papapapa... -
Míííííša
Ahojky Míšo!!!! Moc Ti fandím!!! Jsi super!!! Přeji ti aby jsi vyhrál!!! Máš krásnej hlásek kterej bych mohla poslouchat pořád!!! Pápá pusu Werča p.s. DRŽ SE!!!!!!!! -
Míšáneček
Je naprosto úžasnej a skvělej a strašně mu fandim... :-)) A držim palce aby to dotáhl co nejdál a zůstal tak v pohodě jako Zlatuška!!! Jsou oba úžasní :-))) -
seš SUPER!!
Ahoojky všichni, Michael Foret je bombastickej, fakt Míšo to musíš vyhrát moc moc moc ti fandím tak do toho šlapni, to dáš...=0))) -
To je děs !
Nezlobte se na mě, ale lidi co se do finále protlačí na divokou kartu, by měly mít úplně jiný kvality, než právě Michal. Zpěv nic moc, a navíc, vypadá divně ;-) -
Mišáček plyšáček
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilu ju Míííííííííšššššššššššááááááččččččkkkkkaaaaaaaa Foretovýho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Je jenom můj!!!!!!!!!! :))) -
Michal
Michale jsi prostě úžasnej. Určitě to vyhraješ. Moc ti fandím. Napiš mi prosím na můj e-mail.