-
MICHAL
-
MICHAL
Michala je podle me fakt nejlepsi-nejhezci,nejlepsi hlas....Proste ho sakra taky zeru..Nechapu co holky videli minulej rok na Samerovy ale tenhle je fakt uzasnej!:o)Kdyby fanynky chteli pokecat at mi napisou meilem!:)))Pa a pusan Terezka:) -
I LOVE Mišánek
Ahoj Michálku si ten nejúžasnější kluk co snad je máš krásnej hlas krásný očka a to nejvíc ty jsi krásnej celej:) posílám ti tu nejslaďoučkou pusinku a fandim ti aby jsi postupoval co nejdál a kdyby ti to náhodou nevyšlo tak to nevadí protože nic není naposledy až budeš mít CD pamatuj si na mě že já ho budu mít zatím páááá a majluju tě -
DOUFAM ,ŽE V NEDĚLI POSTOUPÍŠ A VYHRAJEŠ CELOU SUPERSTAR,PROTOŽE MÁŠ NEJLEPŠÍ HLAS A NEJLÍP VYPADÁŠ
-
jen tak
Ahojky Michale!Nebudu Tě vychvalovat,to dělají všichni a už Ti ro nejspíš leze na nervy.Mě stačí,že vím,že jsi super! Doufám,že v neděli postoupíš!:-) Máš u mě schovaných 49 hlasů!:-) Myslím,že Aneta Langerová,kterou mám hodně ráda,má konkurenci... Tebe!!! Pusu, Joey -
Michael je nejhezčí kluk ze superstar
-
Michael je nejlepší
-
Míšánek je prostě úžasnej kluk :-))))
-
PRO MÍŠÁNKA-DŮLEŽITÉ
AHOJÁNEČEK MIŠÁČKU:o)MÁM PRO TEBE TAKOVOU HEZOULINKOU ZPRÁVIČKU...CHCEŠ VĚDĚT JAKOU?!?TAK SI TO POZORNĚ PŘEČTI...TAK TEDA:SEŠ TEN NEJHEZČÍ,NEJROZTOMILEJŠÍ,NEJÚŽASNĚJŠÍ KLUK A KLUK S ÚPLNĚ NEJKRÁSNĚJŠÍMA KUKADLAMA-SI PROSTĚ NEJNEJNEJNEJ A JÁ TĚ MÁM MOOOOOOOOCINKO RÁDA ALE NEJEN KVŮLI VZHLEDU SI PROSTĚ TAK MILOUČKEJ A SYMPATICKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÍŠO JÁ VÍM,ŽE NA TAKOVOUHLE POBLÁZNĚNOU,STŘELENOU PUBERŤAČKU NEBUDEŠ MÍT NÁLADU ALE MĚ BY MOOOOCINKO POTĚSILO KDYBYS MI NAPÍSINKAL ASPOŇ EMAIL(Hermelynka.M@seznam.cz)-MOOOOOCINKO PROSÍM SMUTNĚ KOUKÁM....POSÍLAM TI TU NEJSLADŠÍ PUSINKU A DOUFÁM A MOC PROSÍM KDYBYS MI JI PAK TAKY POSLAL-PROSÍM,PUSINKU! MÁM TĚ MOC RÁDA TEDA JSU DO TEBE ZAMILOVANÁ:o))))))))))))) TAK PAPANEK TEREZKA -
Míííšššááánek
Míša ja vážně super jak se krásně směje..... POSÍLÁM VELKÝHO HUDLANA!!!!