Přejít na výpis diskuzí

Michael Foret

OSOBNOST 31.12.2006 
577 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro nasi Superstar

Ahoj Mišačku,chci Ti napsat,že si ten nejhezčí,kluk na světě!!!Maš ten nejkrásnější hlas z celé Superstár!!!A i kdybys náhodou,ale to opravdu jen náhodou nevyhral,tak se prosadíš...Budu Ti nadále posílat plno sms a držet Ti palce...Mam tě moc ráda!!!!!! PS:Né,že by mi bylo 15.let,ale trochu mě překvapilo,že je pro Tebe 15-letá holka mladá...Vždy´t neji o nic starší...
  • Jsi fakt úžasnej

Jsi fakt úžasnej..Hned jak vydáš desku tak si ji poběžím hnedka koupit to ti přísahám!!!!!!!! *3* *14*
  • moc skvělej človíček
  • Mišáčkovi

Miško,jsi nejlepší.Prostě naše SUPERSTAR.
  • Michálek je uuuuuzasnej

Michálek je uuuuuzasnej.Moc mu fandim a doufam ze vyhraje.Uz mam tech koz plny zuby.Ted by mel byt superstar nejakej uzasnej hnedookej a hnedovlasej borec, na kteryho kdyz se podivam tak taju a to Miiisa je...
  • je děsnej

celkový projev tohoto cukrouška je přímo odpudivý.Doufám,že bude následovat Jankoviče
  • Míša je úplně suprovej kluk! je dost dobře sympatickej a hlavně má krásný oči a úsměv. což mě úplně dostává. ať si říká kdo chce co chce - kam se na něj hrabou loňský superstars v čele s Juliánem i Sámerem! Míšo držím ti palečky!!!! vydrž a zůstaň jaký jsi!!!! Ahojky smutná včelička
  • Míša

Míša je skvělej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fandim mu!!!!!!!!!!!!!!
  • michalek

hrozne michALKA MILUJU! A KDO HO BUDE POOMLOUVAT TAK MU DAM OSOBNE PESTI!!!! NO ZKRACENE JE ROZTOMILEJ A HLAVNE TO NENI ZADNEJ NAFOUKANEJ FRAJIREK JAKO SAMER!!!! I LOVE HIM!!!
  • Mišákovi F.

Míšo?Mám na tebe jednu otázečku....Ty prej budeš hrát v pohádce se Šárkou Vaňkovou je to pravda?Pleas odp..Pa pa Hanča(Prostějov)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit