Přejít na výpis diskuzí

Michael Foret

OSOBNOST 31.12.2006 
577 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaj!

je sladkej až to bolí!! A to se mi tedy moc nelíbí!!
  • ,,Americkej úsměv\'\'

,,Americkej úsměv''
  • míííša..!!!!!

achojky míšo moooc prosim jestli bys mi mohl poslat podepsanou fotku..mooooooc ti fandim a posilam ti mooooc hlasu tak se měj pappa tvoje fanynka..!!!!!!!!
  • smrdi

michal je dobrej ,ale moc smrdí
  • michal je peknej zpivat docela umy .v prvnim superstar jsem fandila samerovi a nevyslo mu to tak doufam ze to vyjde micalovi
  • pro Michaela Foreta

Ahoj Michaeli moc ti fandím moc se mi líbí jak spíváš,takí chraplaví hlas ale je moc super.Promin za ty chyby nemám zrovna jedničku s češtiny.Tak čau tvoje největší faninka Jiřina.
  • FORET

Ahoj Míšo no když to tak pozoruju tak prostě letos je to opravdu o vzhedu a fanynkách Kristýna neměla vypadnout a ta protivná Nosková až po tobě prostě bohužel vizáš neni vše...a sympatie taky ne hlas je zajímavej ale ne na superstar...jinak hodně úspěchů..
  • Jsi 1

Vůbec si nevšímej těch trubek co ti nadávaj, oni sami by se tam neodvážili vlízt,kdyby měli vyslechnout verdikt poroty tak by se rozbrečeli. Takže si fajn a já budu vždy při tobě. Zpíváš nádherně, tvůj hlas vždy poznám a to je hlavní.
  • Ježííííši lidi, vy jste se vážně zmagořili. Tenhle trouba s totálně úchylným usměvem kterej dokáže akorát hledat kameru a culit se do ní...?? To má být superstár...? Vy puberťačky, dejte se do kupy... tohle vážně nemůžete myslet vážně
  • Pro xXxx

Seš kretén.Jak potom vypadáš ty,magore.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit