-
Ahojky zdravím, že je Míša Foretek úžasnej????Fakt mu fandím snad bude SuperStar!!!!Posílám hlasy pa
-
tohle je děsný
....tím ale nemyslím Michala!je hrozný,jak miliony "malejch" pubertálních holčin ječí,brečí a vzlyká jen když se řekne jméno Michal Foret!!!!Uznávám:Michal je děsně sexy,když zpívá tím svým chrapláčkem tak mi naskáče husina,když se usměje do kamery tak se musím taky usmát.Jo,je milej až roztomilej...100%sympaťák.Ale nemyslíte,že by se moh tak trošku vyděsit,když mu tady x-tisíc holek napíše,jak moc ho milujou????Dejte bacha,aby se fakt nezačal bát,zalezl by do ulity a měly byste po idolovi.Nechte ho dejchat...Míšo,jinak držím palečky:) -
:)
Že je úplně sladkej naproti Alimu baba Amirimu to je hnusnej slizoun!!!!Ale zato Michal je sluníčko!!!Katka- Praha -
michael
Děvčátka dýchejte...chudák Míša...je sice fajn,že má tolik faninek,ale vy vlastně faninky nejste.kdyby šel po ulici a nebyl v supertar,tak by se za nim polovina z vás ani nehlídla... nemyslim to ve zlym...ale proberte se trochu,já sem sice jeho faninka taky,ale nemusim ho hned dusit tim,jak ho miluju a jak šíleně je krásnej..je to pěknej kluk,jistě..otočila bych se za nim na ulici,jiste...Ale myslim si ,že to co vy do něj pořád hustíte on moc dobře ví...a když si tohle bude číst pořád dokola stane se zněj něco jako Sámer,a to přece nechceme,ne??My přece chceme aby zůstal takovej jakej je,ne??=) -
Michael Foret
Michale,tobě eště není jasný že si SUPERSTAR? -
Míšo jsi nejlepší!!!!!!!!!
-
cukr
Je užas!!!!! -
Zná ho někdo osobně?
Nazdárek. Jestli ho někdo znáte osobně, tak mi please napište!! Díkas M. :) -
Misa je fakt skvelej...videla jsem ho a myslim si,ze je urcite strasne moooc hodnej kluk a jeste k tomu kraaasne zpiva....Jo a MISAKU jestli si tohle ctes a filip Jankovic ti dal ten papirek s cislem 17.dubna po zkousce,tak se mi prosim ozvi,diky...MICHAELA...
-
Ahojjjjjjjj:))))
Ahoj Míšo chci ti říct že tvůj zpev me dostává....Tak jako tvůj obličej ses fakt sexy...:))))