-
Míšánek..:-)
Ahojky Míšánku.. teda ty jsi ten nejkrásnější kluk, kterýho jsem kdyd viděla,a ten tvůj hlásek je šíleně super, opravdu se mi moc líbíš.. napiš mi prosím!!prosím smutně koukám:-( -
Michael Foret
Že je Sámer Issa(vypadajíc někdy dost přitepleně) namyšlenej víme všichni, a já teda nevim jak vy, ale na mě Foret taky působí docela dóst sebevědomě, až blbě-můj názor. Hezký den -
michalek
hrozne michALKA MILUJU! A KDO HO BUDE POOMLOUVAT TAK MU DAM OSOBNE PESTI!!!! NO ZKRACENE JE ROZTOMILEJ A HLAVNE TO NENI ZADNEJ NAFOUKANEJ FRAJIREK JAKO SAMER!!!! I LOVE HIM!!! -
:)) mihalek
tag michalek je ten nejkrasnejsi klucina jaky ho sem gdy videla no :)) je proste skwelej..skoda zhe ma tolik fanyneek..pac s kazdou dalsi holkou klesa sance zhe by si wsimnul prawee ME :D..ale nee..skwelej proste no..newim co bych daal tady kecala..:)))meejteee see..paacko kristynka..:))) P.S. tag at ti to misacku wyjde..;)) -
Míša je úplně suprovej kluk! je dost dobře sympatickej a hlavně má krásný oči a úsměv. což mě úplně dostává. ať si říká kdo chce co chce - kam se na něj hrabou loňský superstars v čele s Juliánem i Sámerem! Míšo držím ti palečky!!!! vydrž a zůstaň jaký jsi!!!! Ahojky smutná včelička
-
Michálek je uuuuuzasnej
Michálek je uuuuuzasnej.Moc mu fandim a doufam ze vyhraje.Uz mam tech koz plny zuby.Ted by mel byt superstar nejakej uzasnej hnedookej a hnedovlasej borec, na kteryho kdyz se podivam tak taju a to Miiisa je... -
moc skvělej človíček
-
Haha
Máš mejla a dáš mejla? :) -
forí
je sladkej, na nic si nehraje a má krásnej nevinnej úsměv -
Míša
Je super! Má stejné záliby jako já a je navíc jde vidět už z pohledu že není jen tak... Je prostě skvělý a mám ho strašně moc ráda, a doufám že se umístí mezi nejlepší trojkou.