Přejít na výpis diskuzí

Michael Flatley

OSOBNOST 3.2.2008 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kituscha

Borec!

Panebože vždyť za těch 10 let co dělá Lord of the dance zestárnul o 20!!! Hodně se na něm podepsal stres a vyčerpávající tempo...obdivuju ho za to, že dokáže žít tak hektický život a všechno co teď má si poctivě vydřel hektolitry potu.
  • supeeeeeeeeeeeeer

michael Flatley je super chlap nejlepší tanečník a má krásné očička prostě je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: supeeeeeeeeeeeeer

joooooooooooooooooooo máš pravdu je to krásněj chap taky se mooooooooooc líbí jako tanečník nejpěknější je když hraje na tu flétnu *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *4*
  • nej ne nej:):):)

Ahojte:):):)jj misa je uplne nej nej:):):)a cely lord of the dance a irské tance jsou nej..myslim ze se mnou souhlasite:)
    • Re: nej ne nej:):):)

já stebou určitě souhlasím máš naprostou pravdu *3*
      • adelushka

Re: Re: nej ne nej:):):)

jj ja s vama taky souhlasim!=) ja to miluju!! a uz se nemuzu dockat na 1.3. jdu na Lord of the dance!:-)
  • Michael

michael je super vždyt to sami vidíte na něj nemá nikdo ve stepu *3*
  • jaaaaaaaaaaasněěěěěěěěěě

Máte všichni pravdu je nejlepší stepař kterého znám setkala jsem se s ním ve Skotsku a dal mi autogram moc syppatycký pán a na nic si nehraje *14*
  • MICHAEL V HYDE PARKU

Měla jsem to potěšení moci shlédnout tuto nádhernou šou osobně. Samozřejmě jsem si koupila i nahrávku tohoto koncertu a pouštím jí dosti často vnoučátkům. Nyní mi došel mail podbarvený jednou z melodií tohoto nádherného představení a vnouček hned volal: babi, to je Majkl Flitli!!! znovu jsme si DVD promítli a věřte, že to je stále stejné, nádhera, nádhera *3* *3* *3*
    • Re: MICHAEL V HYDE PARKU

já byla na koncertu 8.3.2011 v C.Budějovicích v Budvar Aréně...a jsem zklamaná,Michael F. tam nebyl a soubor čítal cca 23 tanečníků...o vstupném nemluvím....Alena Tábor
      • Re: Re: MICHAEL V HYDE PARKU

A to jste vážně čekala, že tam bude? je mi to líto vidět naživo MF je můj největší životní sen..
      • Re: Re: MICHAEL V HYDE PARKU

to asi bude tím že Michael už tam není odešel od nich a na to kolik mu je let toho dokázal hodně já byla před 2.lety v Praze a nelituju toho doufám že budu mít možnost to opět naživo zkouknout =) *3*
  • Michal 4rever!!!

No takže vám to řelknu takhle Michal je můj vzor díkdy němu sem se dala na irský tance!!ale bohužel sem toho nechala!!ale řikám vám to je borec!!ty jeho vystoupení a ty jeho choreografie!!uplně užáááásný!!!tedka du na lordy takže se moc těším ale škoda že tam nebude bych mu začala líbat ty jeho šikovný nožičky:Dné to zas přeháním ale tak fakt super..a na to kolik mu je vypadá fat užasně!!!!ON 4REVER! *14* *14* *1*
  • pán tance

on není jen pán, ale bůh tance
  • Strašně moc mu s tátou fandíme!!!
    Je opravdu Jednička v tom co dělá a jak to dělá!
    Přejeme hlavně zdraví a samozřejmě stále vyprodané sály a haly!
    Moc bych si přála,aby zase brzy přijeli do Brna!!!
    věrná fanynka
    Hanka *14* *4* *3*
  • Michael Flatley je pro mě někdo,kdo má opravdové charizma a je vidět jak svou práci-tanec miluje!!!Strašně moc ho obdivuji a přeji si ho vidět aspoň jednou na živo-na jevišti,ikdyž chápu,že je to nesmírně
    vyčerpávající a ůnavné!Ale jeho představení jsou nádherná,ůžasná podívaná a já za to moc děkuji!!!Dík za to že jste Michael F.
    Pevné zdraví a vitalitu vám přeje vaše obdivovatelka z Brna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit