-
Re: Re: Re: Re: Re: škola
Aha .. chápu ..
U nás ve třídě si naštěstí nedovolí nic říct .. aspoň né nahlas .. *15* .. akorát spolužák si z něj někdy dělá prdel, ale nemyslí to vyloženě hnusně, jak někteří ignoranti .. -
Re: Re: Re: Re: škola
no... ony to ví jenom mí kámošky... těm miminům sem to zatím neřekla páč by měli další věc jak mě buzerovat... A já nevím... prostě chápeš ne? *3* -
Re: Re: Re: škola
Neví ? Jak to ? -
Re: Re: Re: Re: Re: Clothes
hustě hustý *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Clothes
hééj to je luxusníí *15* -
Re: Re: Re: Clothes
no omg! *15* ¨
http://michaeljacksoncelebrityc lothing.com/ -
Re: Re: Clothes
jéé pls pošli odkazz *15* *15* -
Re: Clothes
oh, mám jí, děkuji si *15* *15* *15* -
Clothes
Už delší dobu hledám jednu stránku. V názvu má něco jako "celebrity clothes" .com a bylo tam hodně oblečení co nosil Michael. Nevíte někdo přesnou adresu? Díky. -
Re: Re: Re: Re: Re: tema F? =O
no to je jedno *15* *15* proste na to neprijde *15* *15* to mi obcas ale tento rok vic pak ta ucebna je upravena tak aby se vyuzila *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já to chápu neboj *3* Vím čím si přicházíš já tím taky musela mynulej rok projít *15* *15* Upřímnou soustrast *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: tema F? =O
*15* *15* Nóóó... moc ani né *15* *15* Tak já minulej rok seděla v první lavici ale naštěstí sme byli v naší třídě jenom párkrát... my chodili většinou do učebny F nebo do nějaký jiný třídy *15* -
Re: Re: škola
To říkaj všichni *15* *15* aji u nás *15* Ale o mě neví že Mika mám ráda... -
Re: škola
To máš docela dobrý!! *15* *15* Ty kreténi od nás mu furt přede mnou schválně nadávaj *9*
Vždycky že je to buzerant že nemá nos a tak... *10* *10* -
Re: Re: Re: Re: tema F? =O
takze jsi to nepochopila? *15* *15* *15* *15* -
škola
Čuuuuuuuuuus holky! *15* *15* Já vám musím něco říct. Dneska ve škole sme šli z hudebky a najednou jeden největčí buzerant z naší třídy začal zpívat We are the world. A potom se k němu ještě přidali dva další kluci. *15* Mě tak naladili že sem si to pak zpívala celej den *15* -
Re: Re: Re: tema F? =O
*8* *8* složitý?? hafo složitý *15* *8* *15* *15* -
divokej Jaryn :D
http://www.youtube.com/watch?v=zMXy HI1Iylg mozna to znate mozna nn tak se mrknete a uvidite *15* *15* *15* zpiva to zabavova skupina takze se moc nedivne!! *15* *15* ale jako slysela jsem horsi nebojte *15* *15* a ty kecy nazacatku si v klidu pretocte!! *15* *15* -
Re: Re: Re: anketa
no to ja jaksi nwm *15* *15* *15* ale v tym predtim jsem tobe hlasla *15* *15* -
Re: Re: tema F? =O
to delam taky jenze ted mame takovyho blbca ze to neni mozny porad se te na neco pta a ty ani nwm co rika *15* *15* *15* a navic sedim v 2. pred nim takze ladne vidi hajzl ale ja to mam vykoumany *15* *15* *15* kreslim se na obal *15* *15* a kdyby nahodou mi neco rekl tak bych mu rekla ze tu propisku mam jenom v ruce a kdyby sel zkontrolovat jestli si neco cmaru tak nic tam nebude! *15* *15* *15* *15* slozite zhe? *15* *15* *15*