Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Re: Re: blog

jistě že *3*
  • polinka

TD

bože bože zejtra už je Thriller!!! *15*
  • pajka52

Re: CNN

No konečně!!!! ♥♥ Supr. *14*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: blog

jojo třeba *3*
  • baluska1

Re: Re: Re: blog

a chceš jakou přezdívku?? ♥SB-MíšaMJ?
  • baluska1

Re: Re: Re: narozky :)

Nu Zdeni u nás v okolí..kde je jen 1500 obyvatel to jsou 4 holky :D Ale i to stačí :)
  • mischicka

Re: Re: blog

jj *15*
  • CNN

Podle CNN je Michael největším umělcem všech dob!Konečně to někdo řekl nahlas a oficiálně, škoda jen, že až teď!Snad to ale Michael vidí :-)
  • CNN

Podle CNN je Michael největším umělcem všech dob!Konečně to někdo řekl nahlas a oficiálně, škoda jen, že až teď!Snad to ale Michael vidí :-)
  • zzj

Re: Re: Re: Anketa

nz *3*
  • zzj

Re: Re: narozky :)

wow!! suprovy plan *3* se mas ze mas v okoli fans MJ *4* ja bych taky chtela!!Kolikrat je mi smutno a nemam se komu sverit a kdyz se o to pokusim kamosce tak rekne HM... a to je vse *9* chci nekoho s kym si o nem muzu popovidat!jako s Marianem!! *14* .....boze!! jak ten mi taky chybi !! *9* *9*
  • baluska1

Re: narozky :)

100% svíčky..asi 52 svíček okolo jeho fotky..písničky..jeho..a klipy..koukání na fotky..a budu mít celý den klobouk,brýle a tričko s ním..a mokasíny..:) a pak půjdu ven s kámoškama..kterýho milujou..a budem slavit..a asi koupím malý dortík :)
  • baluska1

Re: Re: Anketa

kuju :)
  • zzj

narozky :)

tak jak chystate oslavit MJ 52 narozeniny? *7* *15* *15* *15*
  • zzj

Re: Anketa

uz sem ti hlasla *3* *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: kabelky

tos to ja jsem pred prazkama vedela byt fotografka ale pak se mi neco stalo *15* *15* *15* *15* strecuv kamos ma sekac a na nej takovej letacek kde ma vyfoceny novy oblecni no tak me jednou poprosil abych mu je vyfotila *15* *15* no ale po mesici obchod musel zavrit *15* *15* no nwm cim to bylo ale tema fotkama rozhodne nn!! *15* *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: kabelky

dik *3* ja ani nwm ktera je lepsi *15* *15* obe jsou uzasne ale ohledne materialu asi ta modra *15*
  • zzj

Re: blog

je dobre!! *3* chces tez SB? *3*
  • baluska1

Re: blog

Jé krásnej..uděláme SB?
  • mischicka

blog

Tady je můj blog tak jestli chcete tak se na něj podívejte *3* . Založila sem si ho ped pár dny takže tam toho ještě moc není *4* .

http://misqas.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit