-
7. místo
jeřišmarjáá *15* *15* já sem du hned ráno a málem mám infarkt *15* Majkl je už na 7. místě *8* *8* No to néé *15* musíme ho dostat zpátky aspoŇ na 5. místo... -
The Man
Nemáte pls někdo mp3 The Man? Zpívá to Michael s Paulem McCartneym... -
hlasnete
http://mmjjj.blog.cz/1008/fotenky-h lasnete hlasujte pls *3* -
Re: ...
jj to bysme mohli *15* *15* -
smile
roztomilí až smutný *9* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=nCpD72b-dfs -
...
COME ON holky *15* poďte to tu rozjet! *4* *3* -
Re: socha
Bohužel , já jsem to taky četla *9* Je to hnuS .....Michael byl vždycky trnem v oku těm kteří NIKDY nic nedokázali *9* -
socha
Před chvilkou jsem si četla komentáře na FB k protestaci proti soše...To je hnus co ti lidi píšou,já jsem brečela vztekem a hlavně kvůli MJ!Prej nj rozpadá se mu nos,byl celej z plastu atd..A když tam někteří lidé psali,že si asi neuvědomují co udělal pro svět psali,že když byl Africe tak toho moc nezměnil tancováním,vůbec nikomu nepomohl,dětem prý pomáhal akorát po své chuti atd...Já to neumím popsat,jak to přesně psali,ted to tak nezní,ale kdyby ste si to četli...BOŽE!Nikdo jiný nepřišel s jiným nápadem dát tam někoho jinýho,ale prostě když tam mají dát úžasného,krasného člověka,který opravdu moc moc pomohl lidem a světu,najednou jsou ospůrci!! *16* No já už nemam slov -
Re: Re: Re: Re: Re: čau :)
*15* -
Re: Re: Re: Re: Re: čau :)
no to doufam *4* -
Re: Re: Re: Re: čau :)
nebooj *4* uvidíš,že někdy oblomná bude *15* -
Re: Re: Re: čau :)
to su zvedava kdy *3* mamka je neoblomna jako skala a jeste kdyz jde o MJ *9* *9* -
Re: Re: čau :)
no taky nic moc...neboj,taky se toho dočkáš *3* -
Re: čau :)
ahojik nic moc co ty? ja tam nejedu *9* snad pristi rok *4* to mas dobry s tou mamkou *4* -
Re: Re: Re: Re: ahoj
to nestoji za rec -
čau :)
Čau holky,tak jak je? Už se blíží 29.8. ach joo *9* A navíc 29 davají ČESKOSLOVENKSO Má Talent a tak mně napadlo,jestli to tak nedavjí schválně,ale to je asi blbost..Já bych tak chtěla na Thriller Dance *9* Ale snad příští rok *15* Jinak mi mamina dělá stále větší radost,už zase pokročila *15* *15* -
Re: Re: Re: ahoj
jak to ? -
Re: Re: ahoj
no nic moc -
Re: ahoj
čááu červený zvonečku *15* jo de to a co ty ?? *7* -
Re: Naposled :D
bouzel nn *9* *9* *9* *9* *9*