Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

vestkyne

pred chvili mi spoluzak psal ze jedna vestkyne predpovedela ze roku 1958 se narodi talentovany a skromny chalpec,ktery bude chtit ovlivnit svet svou laskou,ale zemre kvuli svemu uspechu! Myslite ze jde o MJ? *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

teď jsem se koukla a Billie Jean je první *15* *4*
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ...

Jo jo stará známá klikárna *15* A na kolikátém místě je tam vůbec Michael?Já tam jít nechci protože bych už pak od toho neodešla *15*
  • Re: Re: Re: ...

Jak si mi to připomněla šla bych si tam klikat *15* ale nemůžu, mám ban.. *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Jako na UJDETO.cz v klikárně *15*
  • Re: Re: ...

fakt jo? *15* tak to jsem ochotná zblbnout *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Musí být *15*
  • polinka

Re: ...

tak už jsem hlásla... :D
    btw: můžete tam hlasovat pořád dokola a furt a furt a furt a furt... *15* stačí dát vždycky F5 *15* takže je to ještě do většího zblbnutí než na... ted nevim jak se to jmenuje sakra *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

nějaká sebevědomá *15*
  • Re: ...

Nevím co řešíte *15* Mně se to nesekalo vůbec, a to se divím, protože jsem pořád na tom starším pc *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

Je po majitelce no *15*
  • thesimsa

Re: Re: Re: ...

:D asi máš inteligentní kompl *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Zajímavý *15* Mně se to ani jednou neseklo *15*
  • zzj

Re: Re: ? pomoc!!

ty si mazana *15* *15* no tam je prave ta aukce pri ktere budu cekat na posledni minuty *15* *15* a pak se tam normal kupuje jakoby ze skladu *15* no a ja prave nwm jak se to plati pac to tak jaksi neni *15* *15* jenom at tam dam adresu *15* no tak nwm jestli mi to dovezou dom a ja jim dat penize do ruky *15* no nwm *15*
  • zzj

muj hlas uz ma *4* ale sekalo se mi to jako neco hodne sprostyho *15* *15*
  • thesimsa

Vůbec se mně ta stránka pokaždé nesekne *15*
  • zanesskaaaa

Re: ? pomoc!!

To nemám, ale vím, že je to aukce, takže nejlepší je čekat do poslední minuty a potom tam hodit o něco vyšší cenu *15* . Víc ti nepovim *4*
  • zanesskaaaa

...

http://translate.google.com/transla te?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layo ut=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Frevistap rivilege.blogspot.com%2Fp%2Fvota-po r-que-artista-musical-tiene-mas.htm l%3Fspref&sl=es&tl=en&act=url

Si ce jako nevím, co to je, ale hlasuje se tam pro Michaela *15* . Takže šup, šup. *15* Má míň hlasů než Tokio Hotel, to se nesmí připustit !!
    A ne, delší link už jsem neměla *15*
  • zuzanka666

Re: :)

To je fak skvělá fotka. *1* Na ten jeho úsměv nic nemá. *14* Vypadá tu fakt štastně *3*
  • zuzanka666

Re: Re: :´(

Jsem slyšela že prej záleželo jen na Michaelově talentu.To je také pitomost. *8* Záleželo přece na něm jako na člověku!Ä Maiki si nezasloužil aby mu všichni tolik ubližovali.Lidi by si měli uvědomit,že on nikdy nebyl schopnej někomu ublížit. *3* Lidi ho nemusí nutně milovat ale mohli by ho aspon pochopit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit