-
!
ja vas upozornuju.. jestli mate epilepsii nebo nejake jine zachvaty tak si toto video rozhodne nepoustejte pac by mohlo dojit k vaznym zdravotnim problemum.. nasledujici scenky sou silne nazhavujici.. :D
http://www.youtube.com/watch? v=d6civenLBhI&feature=youtube_gdata -
.
to uz tady v tuhle dobu nikdo neni? =? :D a co jako delate? :D -
Re: Re: Re: Titulek
Pomlč *15* pokud vím, tak Prince je taky mladší, jak ty *15* .. když už jsme u Prince .. co Neoffic. ? *15* -
Re: Re: Titulek
Ale, ale *15* Ty jsi teď na mladší ? .. Jůůů, roztomilýý *15* ← bacha FŤYB *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Sexy <3
radši se ani neopovažujte mi to vyprávět! *15* -
Re: Re: Re: Re: Sexy <3
ajajaj.. tak to ti opravdu nezávidím.. *15* to radši ani nechtěj vědět, co tam je nebo budeš naštvaná ještě víc *15* *15* -
Re: Re: Re: Sexy <3
nejdou.. a tohohle šlušně řečeno staříka asi jen tak nepřesvědčím *15* *15* -
Re: Re: Sexy <3
tobě nejde spustit? *7* to o dost přicházíš.. koukej ten počítač přesvědčit *15* *15* *14* -
Re: Sexy <3
to snad není možný! *15* už si začínám rvát vlasy *15* proč sem všichni házíte samé šukézní videa, když mi nejdou spustit?! *15* -
Re: Titulek
Ten začátek mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři *4* On je kouzelnej *4* s ďolíčkama *15* . -
aaa mam z toho husi kuzu a slzu v oku.. :D *4* -
wow, nádhera!!Michael dokonalý jako vždy. Konečně mi něco zvedlo náladu. -
wow *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: titulek
Ta moje ne, je to pěkná kráva *15*
Ne ne ne, ten si šetřím na horší časy *15* -
Re: Re: Zani
aha tak to nic ale i pres to dik *4* -
Re: Zani
Nemám link, protože mám stahovací program, kde se dá téměř všechno stáhnout, *4* -
Re: Re: Re: titulek
To dělám taky *15* mlátím s ní do zdi *15* ale furt drží *15* je statečná *15*
Jo, máš psát s Capsem *15* -
Sexy <3
Tohle video si pouštim pořád dokola a furt u toho slintám, musíte vidět! *15* Ale nemůžu si pomoct on je taaak sexy *14* *14* A ta písnička se k tomu skvěle hodí
http://www.youtube.com/watch?v=E-zvC2axn_A *14* -
Zani
tak to nw *4* tak mi posli pls odkaz kde jsi to stahla ja si to stahnu sama *4* -
to je borec *1*