Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

Re: Re: wow ♥ to je auticko

a nebude? *15*
  • ??

Buď se mi to zdálo, nebo byla zrovna v televizi v Návratu na vrchol písnička od Jackson 5 *15*
  • anet.k

Re: fb

Mě máš :)
  • anet.k

Re: wow ♥ to je auticko

TJN, to už jsi psala na Facebooku :D prej: To autíčko bude moje :D
  • anet.k

Re: i love michael

Tady se sprostě nemluví...
  • evicicek22

Re: i love michael

MJ je prostě nejlepší, nikdy nebude už nikdo lepší a ani nikdo lepší nikdy nebyl... Žádnej Bieber na něj nemá... *16*
  • i love michael

já miluju MJ ach... tedka jsem si psal s jedním kokotem který je uplný debil do justina biebera fakt slepičí prdel a on napsal justin je nej a ja pišu ty mamrde nej je MJ SAMÍ PSYCHOPATI *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie

Jedem na stejný vlně :D *15*
  • Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie

jak píše simsa, přesně... jste má děvčata *15*
  • thesimsa

Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie

Přésně ...
  • Re: fb

Mám :), zadej moje příjmení z profilu a najdeš mě, je to jediný, který tam exituje :/ :D
  • Re: Re: Lisa vs. Debbie

Já se taky přikláním k Lise :). Byla pro Michaela mnohem lepší, než byla Debbie. :) Sice mu nedala děti, ale kdo ví, jak by to pokračovalo dál, kdyby se nerozvedli. :))
  • anet98

Hii pardon to Jinak FB má patřit k tomu zzj příspěvku, ale to neřešte. *15* *1*
  • anet98

Re: Re: Lisa vs. Debbie

Já mám radši Lisu. Jinak FB mám. *4*
  • terullka00

čawec

ahojky žesnký! jak je?? *7* *3*
  • zzj

Re: Re: ...

ten konec je fakt best *15* *15* *15*
  • zzj

:D :D :D

tedka jsem si psala s jednou holkou s Ameriky a ona mi tam napsala jakousi vetu... tak jsem si ji zkopcila dala na Google atd...... postup znate..... no a vysla mi jakasi blbost *15* *15* tak jsem ji napsala v prekladu: ze asik jj,muj prekladac je zaostali *15* a v AJ: Well, probably yes, My translator is retarded *15* *15* samozdrejme jsem si neco domyslela nejaky pismenko vyhodila a nejaky pribrala a kdyz jsem se nad tim zamyslela vyslo mi ze : Google je retard *15* *15*
  • zzj

wow ♥ to je auticko

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/95169 tak tohle auticko chci !! *14* *15*
  • zzj

fb

heeej *1* mate tu nekdo fb-facebook *7* rada bych si vas pridala do pratel pokud nw *7* *15* *15*
  • zzj

tos mi prijde takova..... takova .... proste lepsi pak dala MJ deti,pomohla mu pri soudu atd. .... ale jako Lisu mam taky rada ale proste mam radsi Debbie!! *15* *15* zamotane *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit