-
Re: Michael
jj máš pravdu. A ti co ho pomlouvají a odsuzují tak ať se nad sebou nejdřív zamyslí a zeptají se sami sebe jestli vědí, jaké bylo jeho dětství, protože od jeho dětství se všechno odráží, chtěl dětem dětství zpříjemnit a sám takové nádherné dětství nezažil!!! *9* -
Re: Re: Michael
hezky řečeno -
Michael
MIchael byl nejužasnější člověk na světe milovala jsem ho na na vždy budu *14* je to velka strate pro svět *9* *9* -
tohle fakt nechápu
Já nechápu proč se tady citově vyjadřujete i vy, kteří ho třeba vůbec nemáte rádi ... -
Re: Re: .........
*1* *1* Já nemůžu z toho, jak jste fanatičtí a táák naivní. Je to k smíchu! Vy mi píšete, že o něm nic nevim, ale vy taky ne, protože jste ho nikdy neviděli a ani nevíte, jak se chová atd............ -
Re: Re: ...
Vždyť to ani nejde!Nikdo neumí vybělit kůži.Vždyť by poškodili všechen pigment -
Re: Re: Re: .........
Jo? *1* A jak můžeš vědět, že jsem blbá? Ty snad znáš mé IQ?? *1* *1* Ne, že srážka s blbcem, ale Vy jen nedokážete pochopit cizí názor. -
A jak ty můžeš vědět jaký byl?? Jsi jenom naivní a hrozně fanatická. -
Re: king
Jo mě Paris normálně rozbrečela *9* -
A ty jsi snad u toho byla?? Taky to nevíš jistě jestli je to pravda, tak nebuď naivní! -
Michael
jj Michael byl úžasnej... v našich srdcích rozhodně zůstane na pořád... -
To je správný postřeh,když si přečteš bibli,dozvíš se proč *9* .Je to smutné,i mě přestalo chutnat jíst a nejsmutnější je,že my tu muśíme bojovat dál *9* -
Re: nechutnost
Je velmi složité se smířit s odchodem dobrých lidí,tím,že odešel Michael jsem ztratila chuť cokoli dělat,člověk si pak uvědomuje,jak je vše marné a zbytečn,ale je jedna kniha,která to vysvětluje,aby lidi nebolelo nad ztrátou srdce. *4* -
Michael
Prečo ho osud tak trestal za tu láskavosť a dobrotu k deťom, k luďom. Prečo to pán boh dopustil.
Asi preto aby otvoril oči nám ostatným. -
Vždy bude nejlepší
Michael Jackson vždy bude nejlepší.Děkuji za krásné písničky nikdy na tebe nezapomenu. *9* -
Je to tak,máš úplnou pravdu,smutné je,že chtěl být tak šíleně zdravý,až to bylo opačně.Mám senzibilku-požádala jsem ji,jestli by nezkzsila vnímat,jaké měl pocity.Prý byla pro něj smrt šok,nebyl s ní smířený a věřil,že bude žít nesmírně dlouho,bohužel v tomhle jsme stejní,čili hazardoval s vlastním životem atd.,řekla toho víc,chce se mi plakat,protože neměl klid a ještě chvíli ho mít nebude.A děti?Právě kvůli nim tu měl být,tyto děti to budou mít moc těžké *9* -
Re: Byl a bude nejlepší
Ten,kdo má v srdci lásku a chuť žít,toho vždy chtějí ostatní umlátit kamením.Nehleďme na špinavé řeči,když si nebude někdo schopen připustit,že Michael byl sluncem a život tady byl pro něj těžký,protože měl všechno a nic,pak se ty zlé řeči nezlobme,neboť Ti,kteří je vypouštějí ze svých úst nevědí,co činí.Nehádejme se kvůli zlým slovům,skloňme hlavy a modleme se za to,aby jeho něžná duše měla alespoň teď klid.Protože skutečně zase dlouho a možná již nikdy nebude tady na zemi nikdo,jako ON. -
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
rádo se stalo *4* -
Byl a bude nejlepší
Michael byl užasnej, rozdával jen radost a lásku.... bohužel jeho dobré činy se proti němu obrátili, vážně smutný konec *9* -
Re: Re: Re: Re: dotaz
Děkuju:)