Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: VÍ TO NĚKDO???

BESTE NA TN .CZ A MATE TAM DUCHA JACKSOA. *15* *15*
  • VÍ TO NĚKDO???

Kde krucinál budou vysílat pohřeb? Mělo by to být na čt24, ale není to v programu!!!!!
  • Duch

Vyte ze nasli ducha Michaela Jacksona?? *8* *8*
  • lask1

Michael

Asi by aj tak niekedy umrel, keď tak riskoval s tými liekmi proti bolesti a tiež na nespavosť. Nedal si povedať. Jeho bývalá doktorka ho varovala, že lieky ktoré požaduje sú veľmi silné a nemusel by sa po nich prebrať(propofol). On sa tomu len smial. Nie sú na bežné použitie. Asi si myslel pomohli mi včera pomôžu mi aj dnes.Tieto lieky požadoval a jeho zamestnanci niekolko mesiacov pred jeho srťou. Vraj mal po nich, po prebuení príjemnejšie myšlienky a veselšiu náladu.Podľa priateľov mal ľahký prístup k liekom na predpis.
    Požadoval narkózu aj pri banálnejších operáciách. Veď tolko chémie musí s telom niečo urobiť. Ešte k tomu málo jedol. A ak mal slabšie srdce...
    Narkoman nebol ako niektoré iné hviezdy, ale jesť samé lieky tiež nie je dobré - všeliaké vedlajšie účinky.
    Možno, že si z toho svet vďaka nemu zoberie príklad.
    Možno keby z jeho blízkych na neho dávali
    väčší pozor a viac ho varovali, možno by sa to nemuselo stať.
  • lina25

Re: Re: Michael

No to by mě ani nepřekvapilo, kdyby ho chtěl někdo vykopat. S tím betonem to je dobrej nápad. Člověk nikdy neví....
  • lask1

Re: Michael

Pochovajú ho bez mozgu, lebo ho ešte skúmajú, či sa aj v minulosti nepredávkoval liekmi a či nebral nebezpečné lieky proti bolesti a prípadné neurologické choroby atď. Mozog musí byť vo formaldehyde 2 týždne,aby stvrdol a mohol sa skúmať. Bude ho líčiť jeho dlhoročná vizážistka s jeho oblúbenými líčidlami.
    Hrob zalejú betónom, rodina si myslí, že by ho mohli chcieť fanúšikovia vykopať.
    Bratia chcú velkolepí pohreb s velkou šou, ale mama a sestry to nechcú.Že sa to nehodí.Chcú, aby bola truhla zakritá, aby jeho deti ešte viac netrpeli. Na truhle bude klobúk a rukavica.
  • michael

mel hrozne krasnej usmej a oci je to pro me a urcite pro nas vsecgny velka strara *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • kacenka33

...

takže teda bude živě ten pohřeb? na jakých stanicích?...nerada bych o to přišla
  • lina25

Re: Michael

Jo, to je lepší výraz... Nechci si to připustit. Já se ještě dnes až mrknu na ten pohřeb, zapálím svíčku a pustím si znova ten dokument....
  • lask1

Re: Michael...

Priamz prenos bude na staniciach - pozri nižšie.(o 19.00)
  • Michael

presne ja si to ale spíš nechci připustit *9* *9* *9*
  • Re: majkííííííííííííííí

Ježiš se vzpamatuj ty kretene!!!!!!Co ty o tom víš!!!!!!!!!! *16*
  • lina25

Michael

Když si představím, že ho teď někde oblékají, balzamují a líčí, je to takový divný. Prostě pořád mi asi nedochází že už tu není *9*
  • michael

hele nenadavej mu laskave ty jsi s IQ tykve
  • Pohřeb

ah můj bože už dnes je pohřeb jo to je strašny *9* *9* *9* *9* *9* byl a bude navždy můj nejoblíbenejsím zpěvakem a také nejhezčím *14* *9* *9*
  • Michael...

Ahoj.Úpřimnou soustrastvšem všem zpřízněným duším které ho milují,uznávají a truchlí za něj.Je to neuvěřitelná ztrata pro náš svět.Týká se to všech,všimli jste si? Myslím že Michael Jackson nebude nikdy nikym překonan,jeho odkaz je obrovský. NAPIŠTE PROSÍM KDE A V KOLIK ČESKÉHO ČASU SE BUDE VYSÍLAT POHREB.
  • Re: Michael pohřeb

Já nevím, zda budu mít sílu se na ten pohřeb podívat....
  • jackys

Re: michael

TY SRÁÁÁČI JEŠTĚ JEDNOU TO ŘEKNI A TK TI ZMALUJU PRDEL ŽE SI DOMA ANI NA HAJZL NESEDNEŠ A SRÁT BUDEŠ VE STOJE!!!!!!
  • Michael pohřeb

dnes pohřeb nemůžu tomu uveřit že je to s ním possleddní rozloučení *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* byl to užasny člověk
  • pohřeb

Doufám, že dnešním pohřbem se uzavře mediální štvanice.... A pro redakci Aha. I kdyby byl panic, Vám je do toho úpný h...o ! To sakra nemůžete mít úctu ani v tento den? Majký bulvár tak nenáviděl, a vy mu nemůžete dopřát trochu úcty,ani na jeho poslední cestě! Takový věci se prostě nevytahujou, zvlášť když už se člověk nemůže bránit....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit