-
VÍ TO NĚKDO???
Kde krucinál budou vysílat pohřeb? Mělo by to být na čt24, ale není to v programu!!!!! -
Duch
Vyte ze nasli ducha Michaela Jacksona?? *8* *8* -
Michael
Asi by aj tak niekedy umrel, keď tak riskoval s tými liekmi proti bolesti a tiež na nespavosť. Nedal si povedať. Jeho bývalá doktorka ho varovala, že lieky ktoré požaduje sú veľmi silné a nemusel by sa po nich prebrať(propofol). On sa tomu len smial. Nie sú na bežné použitie. Asi si myslel pomohli mi včera pomôžu mi aj dnes.Tieto lieky požadoval a jeho zamestnanci niekolko mesiacov pred jeho srťou. Vraj mal po nich, po prebuení príjemnejšie myšlienky a veselšiu náladu.Podľa priateľov mal ľahký prístup k liekom na predpis.
Požadoval narkózu aj pri banálnejších operáciách. Veď tolko chémie musí s telom niečo urobiť. Ešte k tomu málo jedol. A ak mal slabšie srdce...
Narkoman nebol ako niektoré iné hviezdy, ale jesť samé lieky tiež nie je dobré - všeliaké vedlajšie účinky.
Možno, že si z toho svet vďaka nemu zoberie príklad.
Možno keby z jeho blízkych na neho dávali
väčší pozor a viac ho varovali, možno by sa to nemuselo stať. -
Re: Re: Michael
No to by mě ani nepřekvapilo, kdyby ho chtěl někdo vykopat. S tím betonem to je dobrej nápad. Člověk nikdy neví.... -
Re: Michael
Pochovajú ho bez mozgu, lebo ho ešte skúmajú, či sa aj v minulosti nepredávkoval liekmi a či nebral nebezpečné lieky proti bolesti a prípadné neurologické choroby atď. Mozog musí byť vo formaldehyde 2 týždne,aby stvrdol a mohol sa skúmať. Bude ho líčiť jeho dlhoročná vizážistka s jeho oblúbenými líčidlami.
Hrob zalejú betónom, rodina si myslí, že by ho mohli chcieť fanúšikovia vykopať.
Bratia chcú velkolepí pohreb s velkou šou, ale mama a sestry to nechcú.Že sa to nehodí.Chcú, aby bola truhla zakritá, aby jeho deti ešte viac netrpeli. Na truhle bude klobúk a rukavica. -
michael
mel hrozne krasnej usmej a oci je to pro me a urcite pro nas vsecgny velka strara *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
...
takže teda bude živě ten pohřeb? na jakých stanicích?...nerada bych o to přišla -
Re: Michael
Jo, to je lepší výraz... Nechci si to připustit. Já se ještě dnes až mrknu na ten pohřeb, zapálím svíčku a pustím si znova ten dokument.... -
Re: Michael...
Priamz prenos bude na staniciach - pozri nižšie.(o 19.00) -
Michael
presne ja si to ale spíš nechci připustit *9* *9* *9* -
Re: majkííííííííííííííí
Ježiš se vzpamatuj ty kretene!!!!!!Co ty o tom víš!!!!!!!!!! *16* -
Michael
Když si představím, že ho teď někde oblékají, balzamují a líčí, je to takový divný. Prostě pořád mi asi nedochází že už tu není *9* -
michael
hele nenadavej mu laskave ty jsi s IQ tykve -
Pohřeb
ah můj bože už dnes je pohřeb jo to je strašny *9* *9* *9* *9* *9* byl a bude navždy můj nejoblíbenejsím zpěvakem a také nejhezčím *14* *9* *9* -
Michael...
Ahoj.Úpřimnou soustrastvšem všem zpřízněným duším které ho milují,uznávají a truchlí za něj.Je to neuvěřitelná ztrata pro náš svět.Týká se to všech,všimli jste si? Myslím že Michael Jackson nebude nikdy nikym překonan,jeho odkaz je obrovský. NAPIŠTE PROSÍM KDE A V KOLIK ČESKÉHO ČASU SE BUDE VYSÍLAT POHREB. -
Re: Michael pohřeb
Já nevím, zda budu mít sílu se na ten pohřeb podívat.... -
Re: michael
TY SRÁÁÁČI JEŠTĚ JEDNOU TO ŘEKNI A TK TI ZMALUJU PRDEL ŽE SI DOMA ANI NA HAJZL NESEDNEŠ A SRÁT BUDEŠ VE STOJE!!!!!! -
Michael pohřeb
dnes pohřeb nemůžu tomu uveřit že je to s ním possleddní rozloučení *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* byl to užasny člověk -
pohřeb
Doufám, že dnešním pohřbem se uzavře mediální štvanice.... A pro redakci Aha. I kdyby byl panic, Vám je do toho úpný h...o ! To sakra nemůžete mít úctu ani v tento den? Majký bulvár tak nenáviděl, a vy mu nemůžete dopřát trochu úcty,ani na jeho poslední cestě! Takový věci se prostě nevytahujou, zvlášť když už se člověk nemůže bránit.... -
Re: rozloučení
Prenos budú dávať okrem amerických staníc CNN, ABC, MSNBC E!Entertaiment aj MTV, VH1, VH1 clasic, nemecké stanice ARD, RTL, N24. Vraj spomínané ČT24, slovenské TA3 od 19.00, rakúska stanica ORF bude vysielať od 18.00 hod.