-
Re: VÍ TO NĚKDO???
BESTE NA TN .CZ A MATE TAM DUCHA JACKSOA. *15* *15* -
VÍ TO NĚKDO???
Kde krucinál budou vysílat pohřeb? Mělo by to být na čt24, ale není to v programu!!!!! -
Duch
Vyte ze nasli ducha Michaela Jacksona?? *8* *8* -
Michael
Asi by aj tak niekedy umrel, keď tak riskoval s tými liekmi proti bolesti a tiež na nespavosť. Nedal si povedať. Jeho bývalá doktorka ho varovala, že lieky ktoré požaduje sú veľmi silné a nemusel by sa po nich prebrať(propofol). On sa tomu len smial. Nie sú na bežné použitie. Asi si myslel pomohli mi včera pomôžu mi aj dnes.Tieto lieky požadoval a jeho zamestnanci niekolko mesiacov pred jeho srťou. Vraj mal po nich, po prebuení príjemnejšie myšlienky a veselšiu náladu.Podľa priateľov mal ľahký prístup k liekom na predpis.
Požadoval narkózu aj pri banálnejších operáciách. Veď tolko chémie musí s telom niečo urobiť. Ešte k tomu málo jedol. A ak mal slabšie srdce...
Narkoman nebol ako niektoré iné hviezdy, ale jesť samé lieky tiež nie je dobré - všeliaké vedlajšie účinky.
Možno, že si z toho svet vďaka nemu zoberie príklad.
Možno keby z jeho blízkych na neho dávali
väčší pozor a viac ho varovali, možno by sa to nemuselo stať. -
Re: Re: Michael
No to by mě ani nepřekvapilo, kdyby ho chtěl někdo vykopat. S tím betonem to je dobrej nápad. Člověk nikdy neví.... -
Re: Michael
Pochovajú ho bez mozgu, lebo ho ešte skúmajú, či sa aj v minulosti nepredávkoval liekmi a či nebral nebezpečné lieky proti bolesti a prípadné neurologické choroby atď. Mozog musí byť vo formaldehyde 2 týždne,aby stvrdol a mohol sa skúmať. Bude ho líčiť jeho dlhoročná vizážistka s jeho oblúbenými líčidlami.
Hrob zalejú betónom, rodina si myslí, že by ho mohli chcieť fanúšikovia vykopať.
Bratia chcú velkolepí pohreb s velkou šou, ale mama a sestry to nechcú.Že sa to nehodí.Chcú, aby bola truhla zakritá, aby jeho deti ešte viac netrpeli. Na truhle bude klobúk a rukavica. -
michael
mel hrozne krasnej usmej a oci je to pro me a urcite pro nas vsecgny velka strara *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
...
takže teda bude živě ten pohřeb? na jakých stanicích?...nerada bych o to přišla -
Re: Michael
Jo, to je lepší výraz... Nechci si to připustit. Já se ještě dnes až mrknu na ten pohřeb, zapálím svíčku a pustím si znova ten dokument.... -
Re: Michael...
Priamz prenos bude na staniciach - pozri nižšie.(o 19.00) -
Michael
presne ja si to ale spíš nechci připustit *9* *9* *9* -
Re: majkííííííííííííííí
Ježiš se vzpamatuj ty kretene!!!!!!Co ty o tom víš!!!!!!!!!! *16* -
Michael
Když si představím, že ho teď někde oblékají, balzamují a líčí, je to takový divný. Prostě pořád mi asi nedochází že už tu není *9* -
michael
hele nenadavej mu laskave ty jsi s IQ tykve -
Pohřeb
ah můj bože už dnes je pohřeb jo to je strašny *9* *9* *9* *9* *9* byl a bude navždy můj nejoblíbenejsím zpěvakem a také nejhezčím *14* *9* *9* -
Michael...
Ahoj.Úpřimnou soustrastvšem všem zpřízněným duším které ho milují,uznávají a truchlí za něj.Je to neuvěřitelná ztrata pro náš svět.Týká se to všech,všimli jste si? Myslím že Michael Jackson nebude nikdy nikym překonan,jeho odkaz je obrovský. NAPIŠTE PROSÍM KDE A V KOLIK ČESKÉHO ČASU SE BUDE VYSÍLAT POHREB. -
Re: Michael pohřeb
Já nevím, zda budu mít sílu se na ten pohřeb podívat.... -
Re: michael
TY SRÁÁÁČI JEŠTĚ JEDNOU TO ŘEKNI A TK TI ZMALUJU PRDEL ŽE SI DOMA ANI NA HAJZL NESEDNEŠ A SRÁT BUDEŠ VE STOJE!!!!!! -
Michael pohřeb
dnes pohřeb nemůžu tomu uveřit že je to s ním possleddní rozloučení *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* byl to užasny člověk -
pohřeb
Doufám, že dnešním pohřbem se uzavře mediální štvanice.... A pro redakci Aha. I kdyby byl panic, Vám je do toho úpný h...o ! To sakra nemůžete mít úctu ani v tento den? Majký bulvár tak nenáviděl, a vy mu nemůžete dopřát trochu úcty,ani na jeho poslední cestě! Takový věci se prostě nevytahujou, zvlášť když už se člověk nemůže bránit....