-
Re: prodám knihu Tanec jako sen
A za kolik? Já jsem knihu koupil před rokem za pětikilo...:( -
prodám knihu Tanec jako sen
Prodám knihu napsanou Michaelem Jacksonem Tanec jako sen (Dancing the Dream), pevná vazba, jako nová, exkluzivní fotografie, křídový papír, vyšla v roce 1992 ( u nás v 1993). Je to raritní kousek, kniha už běžně není k dostání. Zájemci kontaktujte mě na n.natalie@atlas.cz -
Re: Re: !!
neurážej Brit!!!!!! krávo či debile -
Re: Re: HMMMMM
souhlasím -
Re: HMMMMM
no to možná ale jak vypadáš ty ????? hmmmm -
no možná ale jak vypadáš ty?????hmm -
Re: Michael is super
fakt tak dík to jsem nevěděla...už du scháňět lístky a möc se těšíííím -
vyhra
je mi jedno co si kdo mysli. ja neřikam že je nejlepšíí na světě,ale určitě je dobrej. je a vždy bude v našich srdcích jako megahvězda.je to OSOBNOST kterou by se chtěl stát každý druhý člověk!! ale i tak když se někomu michael (mikael) nelíbí tak nemusí lézt na tu stránku kde ho zbožňují. někdo může říct: fůůj..nechápu jak se vám může líbit. ale někdo může zase říct:jůů.. nechápu jak se vám nenůže líbit...Já si myslím že je supr *14* *14* -
MJJ
Je to frajer velkej frajer to co dokazal on to uz nikdo nedokaze, nikdo!!!!!!Doufam ze se hodne brzo vrati a ukaze tem novejm radoby zpevakum kdo je KING.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: zKAZA
Mam pro tebe radu, tady nikdo(z Michaelovych) nestoji o Tvoje urazky a chod si na jinou diskusi!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* -
zKAZA
chudak neunesl svou slavu,pedofil jeden,no a jak dopadl.tak jak mel *5* -
Michael is super
Ahoj Michael je super Má perfektní styl, V magazinu Ebony pěkné foto už se těším na nějaké koncerty .v Roce 2009 má jich být celkem 30 v Evropě I love you MIchael *14* *3* -
michaele pls te udelej MEGA COMEBACK
Je to nej borec jakýho znám....ne doslova. *14* doufam ze uz vyjde nejaky jeho poradny cedecko a zacne koncertovat.....moc rad bych ho nazivo videl, pac upa nej tancuje tky zpiva. *7* *3* a doufam ze to nebudou zas jen remixi..chci aby byl zase ta nej hvezda o ktery se pise v kazdejch novinach i casopisech...at je to o bulvaru nebo prirode musi tam bejt a na titulni strane *4* *3* *14* I love you more Michael *14* *14* *14* -
MJ
MJ je prostě hvězda, a bude. A ti, kterým se to nelíbí se stím prostě musí smířit. *4* -
Dodatek
A ještě jedna věc: ti kteří ho nenávidějí, proč sem vůbec lezou? Proč si prostě nejdou komentovat SVOJÍ oblíbenou hvězdu? *7* *7* Říct názor samozřejmě můžou, ale smysluplnej, taky by mohli říct PROČ nemají michaela rádi. *13* -
4ever
Byl megahvězda, a stále ještě je. Bohužel dnes vám většina lidí na otázku Znáš Michaela Jacksona? odpoví:Jo, to je ten s plastikama jak se mu rozpadá obličej, co? Je opravdu nechutné, co dokáže bulvár lidem nakecat. Nedávno jsem zaslechla, že se mezi ním a Pamelou Anderson něco vyvíjí! Nebo s tím obličejem: jestli jste někdo viděl videas na youtube z roku 2008, víte, že jsou to lži. Že se rozpadá, není pravda, a tváře má propadlé protože je mu 50. I popové hvězdy stárnou!
P.S.: Prý vydá nové album, je to pravda? *13* *13* *13* *7* *7* -
Ahoj
Zdravim všechny fanoušky a posluchače kvalitní hudby a tance.Myslím,že bulvár a peníze se promíta,jak kapka deště času.Když si uvědomíme,že předběhl dobu je NEJLEPŠÍ a VŽDY BUDE.Stal jse ikonou solidarity a výdělkem se jeho nohy už nikdy nemusí dotknot země.Vydělal a rozdal víc štěstí a financí než Lady Diana.Jen doufám,že se Nám připomene svým excelentním vystoupením. *5* -
di do píči čůráku -
Re: Re: omfg
to máš pravdu sice málem upustil svojeho syna a ta plastika nebyl nejlepší nápad ale jeho hudba mě vážně okouzluje *14* -
Re: !!
JOOOOO no mazec konečně někdo normal !!! *5*